aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΞέχασε τους Αγκάγιεφ και Κύπρου

Ξέχασε τους Αγκάγιεφ και Κύπρου

Η Ομόνοια πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση στην τρέχουσα περίοδο, άσκησε ασφυκτική πίεση προς την εστία της Νέας Σαλαμίνας, έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Ως ένα βαθμό είναι δικαιολογημένη η απογοήτευση των φίλων του «τριφυλλιού», οι οποίοι επισημαίνουν μεν την αγωνιστική πρόοδο, αλλά δεν ξεχνούν τον… Κάρβερ. Για τη σημερινή αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος» κάποιοι απ’ αυτούς καταλογίζουν λανθασμένες ή μη αλλαγές.

Ξένισε η αλλαγή του Σέρινταν (στο 57’ μπήκε ο Χριστοφή), αλλά βγήκαν από τα ρούχα τους, όταν το σκορ ήταν στο 1-1 και ως αλλαγή μπήκε ο Φυλακτού στη θέση του Τουρέ, ενώ στον πάγκο ήταν δύο παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην εστία των γηπεδούχων.

Αναφέρονταν ασφαλώς στους Αγκάγιεφ και Θεοδόση Κύπρου… Και το χειρότερο; Παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι ισοφαρίστηκαν στο 78’ ο Κάρβερ έκανε μόνο δύο αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ