aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεί / Ομόνοια: Θέλει το πρώτο βήμα στο Τελ Αβίβ

Βόλεί / Ομόνοια: Θέλει το πρώτο βήμα στο Τελ Αβίβ

Ιστορική είναι η σημερινή αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ ανδρών της Ομόνοιας. Στις 20:00 στο Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβιβ με στόχο το πρώτο βήμα για τους «4» του Ευρωπαϊκού Τσάλεντζ Καπ. Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό της 26ης Ιανουαρίου 2023 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», αλλά απόψε οι «τριφυλλοφόροι» θα επιδιώξουν να βάλουν τις βάσεις. Η ομάδα του Σάββα Σάββα προπονήθηκε χθες στην έδρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας ενώ προπόνηση θα γίνει και σήμερα το πρωί.

Η προετοιμασία επί κυπριακού εδάφους ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, υπάρχει αισιοδοξία κι είναι ενδεικτικό ότι της αποστολής ηγείται ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης. Συμμετέχουν επίσης οι Ανδρέας Καζακαίος, Αχιλλέας Πετρακίδης (τιμ μάνατζερ), Σάββας Σάββα (προπονητής), Σωτήρης Χαραλάμπους (γυμναστής), Παναγιώτης Ελευθερίου (φυσιοθεραπευτής), και οι ακόλουθοι πετοσφαιριστές Σωτήρης Πετρακίδης, Άγγελος Αλεξίου, Νικόλας Ελευθερίου, Σεργκέι Αντίπκιν, Ντβοράνεν, Φελίσιο, Κανάρης Παπάς, Μιχάλης Λοΐζου, Αντώνης Μαυρομμάτης, Ορέστης Παπαδημητρίου και Ματθαίος Αβερκίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ