aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒίντεο: Συγκλονίζει το κλάμα του ανυπέρβλητου αρχηγού Νίκου Χαραλάμπους

Βίντεο: Συγκλονίζει το κλάμα του ανυπέρβλητου αρχηγού Νίκου Χαραλάμπους

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου θρηνεί για την απώλεια του Νίκου Χαραλάμπους. Το «δέκα το καλό» της Ομόνοιας, ο εμβληματικός αρχηγός, ο στρατηγός, ο «Νέτσερ της Κύπρου» έχει ξυπνήσει έντονες αναμνήσεις, ποδοσφαιρικές και όχι μόνο και ο φίλαθλος κόσμος εκφράζει τη θλίψη του με κάθε τρόπο.

Ο Νίκος Χαραλάμπους έζησε μια πολυτάραχη ζωή, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε σε δημόσιες αναφορές του. Η διαδρομή του στιγματίστηκε έντονα το 1978 όταν υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από την Ομόνοια. «Ήμουν επαναστάτης. Έχω κι εγώ το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί, αλλά ήταν δυσανάλογο με αυτούς που πραγματικά με αδίκησαν», είχε πει σε εκείνο το καταπληκτικό αφιέρωμα του ΡΙΚ που ετοίμασε ο Γιώργος Μελετίου και υπάρχει στον «ψηφιακό Ηρόδοτο».

Μεταξύ άλλων είχε κατηγορηθεί διά ψιθύρων «για άστατη εξωγηπεδική ζωή και κακές συνήθειες», κάποιες από τις οποίες παραδέχθηκε δημόσια. Επέστρεψε στην οικογένεια των πρασίνων μετά από 23 χρόνια, το 2001 ως πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων της Ομόνοιας, ενώ διετέλεσε μέλος της διοίκησης και υπηρεσιακός πρόεδρος του Σωματείου.

Ο Νίκος Χαραλάμπους έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η Ομόνοια ήταν η ζωή του. Με βουρκωμένα μάτια έλεγε και ξανάλεγε ότι «τίποτα περισσότερο απ’ αυτήν την ομάδα δεν έχω αγαπήσει». Το στιγμιότυπο στο αφιέρωμα του ΡΙΚ είναι ενδεικτικό και συγκλονίζει πραγματικά.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ