aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΒγαίνει το... διαζύγιο με Μαργκάσα

Βγαίνει το… διαζύγιο με Μαργκάσα

Το διαζύγιο Ομόνοιας και Μαργκάσα θα εκδοθεί εντός της ημέρας αφού οι δυο πλευρές μετά τις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν και παρόλο που υπήρξε αρχικά διαφορά στο ποσό της αποζημίωσης, κατέληξαν σε συμφωνία. Ο Κυπριοποιημένος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που διατηρούσε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, θα πάρει ένα σεβαστό ποσό ως αποζημίωση και θα υπογράψει τον τερματισμό του συμβολαίου του με τον Σύλλογο της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Οι ενδιαφερόμενοι για Μαργκάσα

Μετά από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας με τη φανέλα της Ομόνοιας (208 συμμετοχές), φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κατακτώντας ένα Κύπελλο και ένα σούπερ καπ, ο 33χρονος (έχει γενέθλια αύριο, 17 Ιουλίου) μεσοαμυντικός θα αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ήδη ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, επέδειξαν ομάδες από την Κύπρο (πιο ζεστά η Ανόρθωση και η Νέα Σαλαμίνα), από την Ελλάδα και το Ισραήλ.

Αφού εντός της ημέρας μείνει ελεύθερος, δεν θα αργήσει να υπογράψει συμβόλαιο με άλλην ομάδα. Απομένει να αποφασίσει ο ίδιος τι θέλει, να συνεχίσει στην Κύπρο ή να δοκιμάσει για πρώτη φορά μετά από το 2008 όταν πρωτοήλθε στο νησί μας για λογαριασμό της Δόξας, την τύχη του κάπου αλλού. Σαφώς και το συμβόλαιο που θα του προταθεί, τόσο σε απολαβές όσο και σε διάρκεια, να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αφού είναι στα 33 του χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ