aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟι ενδιαφερόμενοι για Μαργκάσα

Οι ενδιαφερόμενοι για Μαργκάσα

Δεν θα αργήσει πολύ να πάρει την απόφαση του για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο πολιτογραφημένος Κύπριος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την Ομόνοια για λύση της συνεργασίας τους και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα οι πράσινοι θα εκδώσουν ανακοίνωση που θα ενημερώνουν για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον 33χρονο αριστεροπόδαρο παίκτη.

Ο Μαργκάσα πιστεύει ότι έχει μπροστά του άλλα δύο χρόνια υψηλού επιπέδου και θέλει να συνεχίσει σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Προτάθηκε στις πλείστες ομάδες της πρώτης εξάδας και όχι μόνον. Ενδιαφέρον γι’ απόκτηση του έδειξε η Ανόρθωση με την προϋπόθεση ότι θα μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια.

Από την στιγμή αυτό θα γίνει και μάλιστα άμεσα τότε η «Κυρία» πολύ πιθανόν να καλέσει σε επαφές τον Μαργκάσα, ο οποίος ανεπίσημα δέχθηκε κρούση και από τη Νέα Σαλαμίνα. Ενδιαφέρον για τον Μαργκάσα εξέφρασαν στο πρόσφατο παρελθόν και αρκετές ελληνικές ομάδες, όπως επίσης και ομάδα του Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης: Έδωσε τα χέρια με Μαργκάσα, βγάζει το «διαζύγιο» η Ομόνοια

Ο Μαργκάσα νιώθει απογοητευμένος με τον τρόπο που αποχωρεί από την Ομόνοια έπειτα από εφτά χρόνια και θέλει να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο, ενώ για τον ίδιο αποτελεί τιμή το γεγονός πως αγωνίζεται στην Εθνική Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ