aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤζιωνής: «Επίθεση από τη Θύρα 9, διερωτώμαι αν αξίζει να ασχολείσαι»

Τζιωνής: «Επίθεση από τη Θύρα 9, διερωτώμαι αν αξίζει να ασχολείσαι»

Στο ραδιόφωνο του «Άστρα» μίλησε το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής και αφού καταδίκασε τα χθεσινά γεγονότα στο «Ηλίας Πούλλος», ενώ μίλησε για τους Νίκο Νταμπίζα και Τζον Κάρβερ.

Για την κατάσταση που επικρατεί: Δεν ήταν επίσκεψη, η χθεσινή από τη Θύρα 9, αλλά επίθεση. Καταδικάζουμε τον προπηλακισμό κατά του μέλους μας, του Άγη Ιακωβίδη, ο οποίος προσφέρει εδώ και χρόνια ανιδιοτελώς. Τα μέλη της Θύρα 9  προκάλεσαν αναστάτωση και αμφιβάλλω αν θα έχει τα ζητούμενα – από αυτούς- αποτελέσματα στη συνέχεια.

Για την αντιμετώπιση που έτυχαν στο προπονητικό κέντρο: Από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου που ήταν εκεί, τους ποδοσφαιριστές και τον κ. Ιακωβίδη όλοι επέδειξαν μέγιστη ψυχραιμία και το πράγμα εκτονώθηκε γρήγορα και ο ευχάριστο είναι πως δεν υπήρξαν άλλες χειροδικίες, οι οποίες θα μας προσέλαβαν σαν σωματείο.

Για τις σχέσεις με τη Θύρα 9: Κάναμε την υπόσχεση μας πράξη από την πρώτη στιγμή. Συναντηθήκαμε τρεις φορές τα παιδιά της Θύρα 9 αλλά με ενέργειες σαν τη χθεσινή διερωτώμαι αν αξίζει τον κόπο να μπει κάποιος στη διαδικασία να ασχολείται όταν συμβαίνουν τέτοιες πράξεις που δεν πρεσβεύουν την Ομόνοια, τον αθλητισμό και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο σύλλογος μας. Η σωματική ακεραιότητα δεν μπορεί να εξαρτηθεί από οποιαδήποτε αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα. Έχουν προπηλακιστεί με αισχρό τρόπο όλοι στο “Ηλίας Πούλλος” και το χθεσινό δεν έχει σχέση με τα ιδανικά της Ομόνοιας. Δεν γίνεται να εκφράζουμε έτσι τα παράπονα μας. Υπάρχουν διαδικασίες για να ζητήσουμε από κάποιον να βγάλει τον καλό του εαυτό στη δουλειά του. Δεν είναι τρόπος αυτός για να ανεβάσουμε το ηθικό των παιχτών μας με να τους βρίζουμε και να τους φτύνουμε.

Για τους Νταμπίζα και Κάρβερ: Τα άκουσαν αυτοί και ο Άγης Ιακωβίδης. Ο Νταμπίζας εκπλήττεται με τη συμπεριφορά μας και ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί σε όλους μας. Είμαστε εδώ για να κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Δεν έχει αποδώσει από την αρχή η δουλεία που γινεται, υπάρχουν προβλήματα, το ψάχνουμε κάθε μέρα, γίνεται πολύ καλή δουλειά και θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα.

Για τη δήλωση του Κάρβερ: Αυτό που είπε ο προπονητής μας για το 20% δεν εννοούσε ότι αυτό μπορούμε να βγάλουμε. Αυτό βγάλαμε στα ματς που προηγήθηκαν, δεν είμαστε έτοιμοι μόνο 20%. Έχουμε 14 νέους παίχτες, θέλυμε να χτίσουμε έναν βασικό κορμό, για να μην χτίζουμε κάθε χρόνο νέα ομάδα και να ψάχνουμε τα πατήματα μας μέχρι τη μέση της σεζόν. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν βασικό κορμό και κάθε χρόνο να θέλουμε λίγες προσθήκες για να τα πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα και να έχουμε την ευρωπαϊκή πορεία που θέλουμε. Αυτό έκαναν και άλλες ομάδες που είχαν ανάλογες επιτυχίες. Ο κόσμος της Ομόνοιας ξεχνά (κάποιες φορές) την οικονομική κατάσταση του σωματείου. Θα ήταν λάθος να διαχειριστούμε τα πράγματα με έναν τρόπο που να μας επιτρέπει καλύτερες επιλογές, αλλά να μας φέρνει σε δρόμους που θα διακυβεύεται η ύπαρξη της Ομόνοιας.

Για τα μέτρα και την ανακοίνωση μετά το τέλος της συνεδρίας: Θα ασχοληθούμε με τη φυσική κατάσταση,τα  εργομετρικά, την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και να δούμε, που μπορέι γίνεται κάτι λάθος. Γιατί όπως εργάζονται όλοι δεν συνάδει με τον τρόπο που παρουσιαζόμαστε στο γήπεδο και με τα αποτελέσματα. Με τη δουλειά που γίνεται θα έπρεπε να παρουσιάζομαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι.

Για τον κόσμο: Πήρα τα εισιτήρια με τη συγκεκριμένη ομάδα (Δόξα) τα τελευταία τρία χρόνια, την ίδια αγωνιστική και τα στοιχεία μου λένε ότι ήταν 2500, 4500 και 6000. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε φορά και δεν είναι εκτός πραγματικότητας ο μικρός αριθμός εισιτηρίων. Φυσικά αυτό δεν αποτελει δικαιολογία, θα πρέπει να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά, είμαι σίγουρος πως μπορεί να αποδώσει καλύτερα και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Για την πρόθεση παραίτησης του Άγη Ιακωβίδη: Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Κανείς δεν είναι εκεί για κανέναν άλλο λόγο από το να προσφέρει στην Ομόνοια, θα τα συζητήσουμε μεταξυ μας αυτά. Εκείνο που προστάζει είναι το συμφέρον της Ομόνοιας.

Καταληκτικό σχόλιο: Να επαναλάβω κάτι που έχει να κάνει σχέση με τα χθεσινά. Κανείς δεν δεν περισσεύει, δείξαμε πως μπορούμε να επικοινωνούμε, ενέργειες αυτού του τύπου κλείνουν τις πόρτες και δύσκολα τις ανοίγουν ξανά αν συνεχιστούν στο μέλλον. Όσον αφορά στη σωματική ακεραιότητα και τον σεβασμό πρέπει να τα τηρήσουμε σαν κόρη οφθαλμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ