aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤσάμπιονς Λιγκ: Ήταν η βραδιά των αουτσάιντερ, μόνο η Μακάμπι τα κατάφερε!

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήταν η βραδιά των αουτσάιντερ, μόνο η Μακάμπι τα κατάφερε!

Με πέντε αγώνες ολοκληρώθηκε η δράση του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ομόνοια, Φερεντσβάρος, Μόλντε, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μίντιλαντ πήραν την πρόκριση στα πλέι οφ. Είναι χαρακτηριστικό, πως μόνο η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη, πήρε την πρόκριση από τις ομάδες που ήταν στους ισχυρούς σε αυτό το γύρο και κατ’ επέκταση ήταν τα φαβορί.

Δώδεκα ομάδες απέμειναν πλέον για να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους χρυσοφόρους ομίλους του UEFA Champions League. Ανάμεσα σε αυτές η Ομόνοια η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας 1-1 (4-2 πεν.)
Φερεντσβάρος – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-1
Καραμπάχ – Μόλντε 0-0 (5-6 πεν.)
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ντινάμο Μπρεστ 1-0
Μίντζιλαντ – Γιανγκ Μπόις 3-0

Τα ζευγάρια των πλέι οφ στο μονοπάτι των πρωταθλητών*:
Ολυμπιακός – Ομόνοια
Σλάβια Πράγας – Μίντιλαντ
Σάλτσμπουργκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μόλντε – Φερεντσβάρος

Τα ζευγάρια των πλέι οφ στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών*:
ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ
Ντινάμο Κιέβου – Γάνδη

* Οι αγώνες θα είναι διπλοί.

** Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 22-23 και οι ρεβάνς στις 29-30 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση της φάσης των ομίλων θα γίνει 1 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ