aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤρέχουν για χρήμα και πληρωμές

Τρέχουν για χρήμα και πληρωμές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η υπόσχεση που έλαβαν από τη διοίκηση οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας είναι ότι, την Παρασκευή, μια μέρα μετά το ματς με την Πάφος FC το τελευταίο στο 2017, θα λάβουν τον μισθό για τον μήνα Οκτώβριο. Άλλωστε, εάν δεν γίνει αυτό υπάρχει ο κίνδυνος προσφυγής από κάποιους αφού θα ξεπεραστεί η περίοδος χάριτος που έχουν στο συμβόλαιό τους.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη περιμένουν…

Το οικονομικό είναι κάτι που «καίει» τη διοίκηση αφού παρατηρείται μεγάλη στενότητα. Η αύξηση του προϋπολογισμού το καλοκαίρι σε συνδυασμό με την πορεία της ομάδας, που δεν είναι η αναμενόμενη, έχει υποχρεώσει τους διοικούντες να τρέχουν για εξεύρεση χρημάτων για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Αναζητούνται πόροι και από εξωδιοικητικούς παράγοντες και φίλους του συλλόγου, που είναι συνήθως δίπλα στην ομάδα σε κάθε δύσκολη στιγμή. Εκφράζεται η πίστη πως, μέχρι και την Παρασκευή θα συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται (και δεν είναι μικρό) για να τακτοποιηθούν οι οφειλές των ποδοσφαιριστών για τον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης: Τότε, κάποιοι «πλάσαραν» τον Φελτχούιζεν ως τον «Μεσσία»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ