aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο βλέπουν, το ζουν και ανυπομονούν…

Το βλέπουν, το ζουν και ανυπομονούν…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το επισημάναμε αρκετές φορές ότι, η φετινή Ομόνοια έχει και ποιότητα και βάθος. Αυτό, το διαπιστώνουν πολύ περισσότερο αυτοί που είναι καθημερινά στις προπονήσεις και ιδιαίτερα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Το βλέπουν, το ζουν και το πιστεύουν ότι κάτι καλό δημιουργείται, γι’ αυτό και ανυπομονούν για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Γι’ αυτό και στις δηλώσεις τους δεν κρύβουν την πίστη τους ότι η νέα σεζόν θα φέρει χαμόγελα στο σύλλογο.

«Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι οι παίκτες ανυπομονούν για τη νέα σεζόν. Ελπίζω, μαζί με τον κόσμο μας, να πετύχουμε καλά πράγματα για το σύλλογο», τόνισε ο Ντέρμπισαϊρ προχθές. Για να προσθέσει ο Μαργκάσα: «Ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει για να κάνουμε μια καλή χρονιά, που είναι σημαντική. Θέλουμε να πάμε Ευρώπη, θέλουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Η προσθήκη ποδοσφαιριστών με εμπειρία και παραστάσεις από πιο ψηλού επιπέδου πρωταθλήματα, ήταν κάτι που επιδίωξε ο Πάμπος Χριστοδούλου. Την ίδια ώρα, οι προσθήκες που έκανε, σε συνδυασμό με τον τρόπο προσέγγισης του Κύπριου προπονητή, καλλιεργείται καθημερινά η νοοτροπία νικητή. Ο 49χρονος προπονητής θέλει να έχει στην ομάδα του ποδοσφαιριστές που το λέει η ψυχή τους, που θα παλεύουν με μανία για τη νίκη, δεν θα τα παρατούν μέχρι τέλους. Κι αυτό είναι ένα έντονο στοιχείο που παρατηρήθηκε στα φιλικά των πρασίνων.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αντιληφθεί πού ήλθαν, τις απαιτήσεις του συλλόγου, ενώ γνωρίζουν πως τα τελευταία χρόνια η ομάδα απέχει από τους τίτλους. Θέλουν να είναι πρωταγωνιστές της επανόδου της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών και της διάκρισης. Η μπάλα είναι στα δικά τους πόδια, νιώθουν δυνατοί και το πιστεύουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ