aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο «τριφύλλι» ψάχνει πειστικές απαντήσεις!

Το «τριφύλλι» ψάχνει πειστικές απαντήσεις!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την εμφάνιση που θα πείσει τον κόσμο της ότι βρίσκεται σε πορεία ανόδου και έχει αφήσει πίσω της μια και καλή την προβληματική εικόνα που παρουσίασε στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος θα ψάξει η Ομόνοια στο αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση. Παράλληλα θα θελήσει να πάρει και το αποτέλεσμα, να συνδυάσει για πρώτη φορά φέτος το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στον Απόλλωνα στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, το «τριφύλλι» παρουσίασε υποφερτό πρόσωπο, έδειξε σημάδια βελτίωσης και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του. Κι όμως, δεν απέφυγε την ήττα, που ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά, παίζοντας στην έδρα της και με στήριγμα τον κόσμο της, η Ομόνοια έχει ως στόχο να δώσει συνέχεια στην ανοδική της πορεία αλλά να αναδειχθεί και νικήτρια, σ’ ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, μ’ έναν αντίπαλο που έχει περίπου τους ίδιους στόχους αλλά κι αυτός ακόμη «ψάχνεται».

Η Ομόνοια στο αυριανό ντέρμπι έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από την Ανόρθωση στους επτά βαθμούς, να πείσει και να «φωνάξει» πως έχει τις δυνατότητες να διατηρηθεί στα ψηλά και να διεκδικήσει τους στόχους της. Παράλληλα θα ανακτήσει δυναμική και αυτοπεποίθηση και θα πορευθεί με ηρεμία και αποφασιστικότητα και το μέλλον της θα μοιάζει ευοίωνο.

Για τον Κάρβερ, που θα επανέλθει στον πάγκο της ομάδας, το ντέρμπι με την Ανόρθωση αποτελεί ένα καλό τεστ στο οποίο θα θελήσει να ανεβάσει τις μετοχές του. Να ανέβει στην εκτίμηση του κόσμου της ομάδας και οι υποσχέσεις στην αρχή της σεζόν, «να φεύγει ο κόσμος από το γήπεδο γεμάτος», να γίνουν πράξη. Στα ευχάριστα για τον Άγγλο οι αυξημένες επιλογές ποδοσφαιριστών αλλά και ο καλύτερος βαθμός ετοιμότητάς τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ