aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο... σουβενίρ του Παναγή απ' το ντέρμπι

Το… σουβενίρ του Παναγή απ’ το ντέρμπι

Θλάση υπέστη ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.  

Αναλυτικά: «Ο Παναγή έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, μετά το κτύπημα που δέχτηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά».

Συνεπώς, η επάνοδος του Ανδρέα Χριστοδούλου κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας στο επικείμενο ματς με τον Ερμή, το Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00), είναι πολύ πιθανή.

Με ενοχλήσεις αποχώρησε από το ντέρμπι και ο Ντέρμπισαϊρ, ωστόσο δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Ο Άγγλος επιθετικός αισθάνεται πολύ καλύτερα και τέθηκε ήδη στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το σημαντικό παιχνίδι με τον Ερμή.  Παρόλο που ακόμη είναι νωρίς, η επάνοδος του Βύντρα στο αρχικό σχήμα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Ελλαδίτης, που πέρασε στον  αγώνα ως αλλαγή νωρίς στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ λόγω της αποβολής του Καρλίτος, αισθάνεται πλέον απολύτως καλά. Θέση στην ενδεκάδα θα διεκδικήσει ο Σέρινταν, ποδοσφαιριστής που ήταν στα καλύτερά του όμως στα τελευταία ματς έμεινε στον πάγκο.

untitled

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ