aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο προφίλ του νέου προπονητή της Ομόνοιας

Το προφίλ του νέου προπονητή της Ομόνοιας

«Ο κόουτς πλησιάζει, είναι θέμα ωρών, χρόνου, κλείνει από ώρα σε ώρα», διαβάζουν και ακούνε οι φίλοι της Ομόνοιας αλλά προπονητή δεν βλέπουν.

Όντως, η απόκτησή του αναμενόταν τις προηγούμενες μέρες, όμως από τη στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής ακόμη δεν απέσπασε την υπογραφή του, η Ομόνοια δεν είναι σε θέση να ανακοινώσει τον εκλεκτό. Γιατί, ο Γκόμεθ κατέληξε στον προπονητή που θα έχει την ευθύνη της ομάδας για τη νέα περίοδο, απομένει να προκύψει οριστική συμφωνία. Αυτό εκτός απροόπτου θα γίνει εντός της εβδομάδας.

Άλλωστε, δεν πάει άλλο. Θα πρέπει να έλθει στην Κύπρο και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή να «τρέξουν» τα θέματα προγραμματισμού. Ο Γκόμεθ το προηγούμενο διάστημα, όπως πληροφορούμαστε, ετοίμασε το έδαφος και μάλιστα είναι σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές.

Ο νέος προπονητής της Ομόνοιας θεωρείται βέβαιο πως θα είναι ισπανόφωνος. Αν δεν είναι δηλαδή Ισπανός, θα προέρχεται από χώρα που μιλά ισπανικά. Η πληροφόρηση που έχουμε είναι πως, ο εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή είναι νεαρός σε ηλικία, που έχει δείξει έργο τα τελευταία χρόνια και ως ποδοσφαιριστής έκανε σπουδαία καριέρα. Μένει να δούμε εάν θα επαληθευτούν τα πιο πάνω.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κούσουλος… με €250.000!

Το σημαντικότερο και αυτό που θα μετρήσει στο τέλος της ημέρας για την Ομόνοια και τον κόσμο της, όποιος κι αν είναι ο προπονητής, είναι να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, που θα παίζει καλή μπάλα και κυρίως θα παίρνει νίκες και θα είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ