aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο… πληρωμένο μάθημα στον Λοΐζου

Το… πληρωμένο μάθημα στον Λοΐζου

Τη δεύτερη ολιγόλεπτη συμμετοχή του με τη φανέλα της Χέρενφεν κατέγραψε προχθές ο Λοΐζος Λοΐζου. Ο Κύπριος διεθνής αγωνίστηκε για 15’ ως αλλαγή στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 0-2 από τη Ναϊμέγκεν, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του. Πέρασε ενάμιση μήνας από τότε που ο 20χρονος μεσοεπιθετικός φόρεσε τη φανέλα με τα φύλλα θαλάσσιων κρίνων και όχι καρδίες όπως πολλοί νομίζουν, αν και η ομοιότητα στο σχήμα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή.

Όλα κι όλα κατέγραψε 38 λεπτά. Αν θα παραμείνει στο… περιθώριο μέχρι το καλοκαίρι, όταν εκπνέει ο  δανεισμός του στην ολλανδική ομάδα δεν το γνωρίζουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι προηγούμενες 41 ημέρες αποτελούν ένα καλό μάθημα για τον Λοΐζου, ο οποίος (μάλλον) θα αντιλήφθηκε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες για να καθιερωθεί ένας νεαρός ποδοσφαιριστής σε προηγμένο πρωτάθλημα, όπως είναι το ολλανδικό.

Κακά τα ψέματα, οι πλείστοι απορήσαμε όταν ο Σταύρος Παπασταύρου αποκάλυψε ότι η Ομόνοια πληρώνει το συμβόλαιο του Λοΐζου για να παίζει στη Χέρενφεν, χωρίς μάλιστα στη συμφωνία να υπάρχει ρήτρα αγοράς του το καλοκαίρι. Ένα πληρωμένο, από την Ομόνοια, μάθημα, το οποίο στο «Ηλίας Πούλλος» ευελπιστούν ότι θα είναι ωφέλιμο για την ίδια και το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ