aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Στις 10 του Νοέμβρη παραλυεί η Λευκωσία»

Θύρα 9: «Στις 10 του Νοέμβρη παραλυεί η Λευκωσία»

Στη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη μέρα ίδρυσής της αναφέρεται η Θύρα 9 με ποστάρισμά της στο Facebook.

Aναλυτικά: 

«25 χρόνια δικής μας ιστορίας, πάντα μπροστά και ασύγκριτα τολμηρά, χαράζοντας συνεχώς νέους δρόμους στο στοιχείο του οπαδισμου που οι άλλοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν. 25 χρόνια διδασκαλίας προς τους υπόλοιπους, αποδεικνύοντας σε όλους ότι η περιθωριοποίηση και ο παραγκωνισμός είναι έννοιες ξένες για το δικό μας DNA. 25 χρόνια ασύγκριτης κουλτούρας και ατέρμονης ανυπακοής στο κάθε λογής άδικο, κακόβουλο και μοντέρνο.

Ποτέ δεν ζητήσαμε επευφημίες, εξάλλου γνωρίζουμε χρόνια τώρα ποιοι είμαστε καθώς και για το που μπορούμε να φτάσουμε. Πεισμωμένοι από παιδιά, κρατώντας τα ίδια ιδανικά και αρχές που πήραμε από τις προηγούμενες γενιές και που σαν παρακαταθήκη θα παραδώσουμε και εμείς στις επόμενες.

Πιο δυνατά, πιο περήφανα συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία. Στις 10 του Νοέμβρη ανακοινώνουμε πως παραλυεί η Λευκωσία. Αφετηρία της πορείας ο κεντρικός μας σύνδεσμος στην Παλλουριώτισσα. Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες. 25 χρόνια μπροστά – 25 χρόνια Θύρα 9».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ