aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘολό ακόμη το διοικητικό τοπίο στην Ομόνοια

Θολό ακόμη το διοικητικό τοπίο στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η απόφαση της διοίκησης να μεταθέσει εκ νέου την Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση του σωματείου για τις 2 Μαΐου δίνει και παράταση στην αγωνία του κόσμου της Ομόνοιας για την επόμενη μέρα. Από τη στιγμή που μετακινήθηκε η ημερομηνία της Συνέλευσης τέσσερις μέρες μετά, το ίδιο έγινε και με την προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, που πλέον εκπνέει στις 24 του μήνα.

Ξεκάθαρη είναι η θέση της πλευράς που εκπροσωπεί τον επενδυτή, με τον Λώρη Κυριάκου να ηγείται συνδυασμού. Ο λόγος που ακόμη να ανακοινωθεί είναι γιατί ο κ. Κυριάκου αναμένει την απόφαση ακόμη 1-2 μελών που προσεγγίστηκαν και ζήτησαν λίγο παραπάνω χρόνο για να πουν την τελευταία λέξη. Άλλωστε, είναι κάτι που του το προσφέρει η νέα μετάθεση της ημερομηνίας της Συνέλευσης. Ωστόσο, νεότερη πληροφόρηση φέρει τον Λώρη Κυριάκου ίσως μέχρι και αύριο να επισημοποιεί τα ονόματα των μελών που θα πλαισιώνουν τον συνδυασμό του.

Οι πιθανότητες υποβολής και παρουσίας δεύτερου συνδυασμού στη Συνέλευση είναι αυξημένες, ιδιαίτερα μετά την τοποθέτηση της Θύρας 9, ότι θα καταθέσει τη δική της πρόταση και ενδεχομένως να εκπροσωπηθεί σε άλλο συνδυασμό. Όσον αφορά στην περίπτωση Νίκου Κατσουρίδη, για να ηγηθεί συνδυασμού, όλα είναι πιθανά. Δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί, όμως είναι ορατό το ενδεχόμενο να το πράξει τις επόμενες μέρες.

Παρακολουθεί τις εξελίξεις με την περίπτωση του επενδυτή και όπως πληροφορούμαστε, αναμένει το τελικό κείμενο της πρότασης Παπασταύρου αφού όπως είχε πει ο Λώρης Κυριάκου στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση, την περασμένη Δευτέρα, αναμένεται τις προσεχείς μέρες. Είναι και ο λόγος που οδήγησε τον κ. Κατσουρίδη να ζητήσει μετάθεση της Συνέλευσης. Θα θελήσει να αξιολογήσει το τελικό κείμενο, εάν θα υπάρξει στην τελική του μορφή, και αναλόγως να τοποθετηθεί.

Οι επόμενες μέρες κρίνονται σημαντικές για το πώς θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις στα διοικητικά της Ομόνοιας. Παρόλο που προέχει η ομόνοια στον σύλλογο, τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν οδηγούν σε αυτή την κατεύθυνση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ