aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘέμα χρόνου ο εκλεκτός

Θέμα χρόνου ο εκλεκτός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τρεις είναι οι βασικοί υποψήφιοι προπονητές για τον πάγκο της Ομόνοιας και μέχρι το Σαββατοκύριακο θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία με έναν εξ αυτών. Ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τον Δώρο Σεραφείμ και τον δρ. Άγη Ιακωβίδη για τις ενέργειες που έκανε το προηγούμενο διάστημα, τους υποψήφιους προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Πρόεδρος και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα άκουσαν από τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου και αναμένουν τα σπουδαία στην πορεία. Ακολούθως, στην τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ενημερώθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη για τα πιο πάνω, χωρίς ωστόσο να γίνει αναφορά σε ονόματα, είτε προπονητών, είτε ποδοσφαιριστών.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής έχει θέσει σειρά προτεραιότητας για τον νέο προπονητή και φαίνεται να θέλει να κερδίσει χρόνο για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που ως γνωστόν δεσμεύεται με τη Βέροια.

Εφόσον δεν μπορέσει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο που διατηρεί, τότε ο «Ντάμπι» θα στραφεί στις άλλες δύο περιπτώσεις. Το σίγουρο και το έκανε ξεκάθαρο στους Σεραφείμ και Ιακωβίδη, είναι πως τη Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση η ομάδα θα έχει προπονητή. Έδειξε να μην ανησυχεί και ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Όσον αφορά στους μετεγγραφικούς στόχους, μίλησε με αρκετούς ποδοσφαιριστές, με κάποιους μάλιστα είναι σε προχωρημένες επαφές και μέχρι την «πρώτη» κάποιοι θα βάλουν και υπογραφή και ίσως να είναι παρόντες και στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Νταμπίζας ενημέρωσε πως υπάρχουν και δύσκολες περιπτώσεις αφού είτε δεσμεύονται με συμβόλαιο ή οι απαιτήσεις τους κρίνονται ψηλές.

Ωστόσο, για ποδοσφαιριστές που κρίνει πως ταιριάζουν στην ομάδα θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να τους ντύσει στα πράσινα. Ακόμη, ο τεχνικός διευθυντής ξεκαθάρισε πως δεν «καίγεται» να συμπληρωθεί άμεσα το ρόστερ. Προσδοκεί ναι μεν σε ικανή στελέχωσή του, σε θέσεις που έμειναν «ορφανές» με την αποχώρηση ποδοσφαιριστών, ώστε η Ομόνοια να παρουσιαστεί δυνατή και με απαιτήσεις στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, όμως την ίδια ώρα σκέφτεται και τη συνέχεια.

Θέλει την ομάδα να είναι ισχυρή καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και όχι μόνο στην Ευρώπη. Θεωρεί πως όσο περνά ο καιρός περισσότεροι ικανοί ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι για να χτυπήσει την πόρτα τους. Οπόταν, ενώ η αποστολή της Ομόνοιας θα είναι στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα προχωρά σε προσθήκες, ενώ τέτοιες θα γίνουν και τον Ιούλιο, ίσως και τον Αύγουστο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ