aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘα περιμένει μέχρι την υστάτη, ζήτησε χρόνο ο Κουλιμπαλί

Θα περιμένει μέχρι την υστάτη, ζήτησε χρόνο ο Κουλιμπαλί

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Από την Ομόνοια επανειλημμένα έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να βιαστούν να προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης που θα επιβαρύνουν οικονομικά το σωματείο και πως είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου για να κάνουν προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

Οι πράσινοι πιστεύουν ότι ακόμη και την ύστατη στιγμή θα βρουν τους παίκτες που αναζητούν στις θέσεις που «χωλαίνει» η ομάδα και θα είναι οι κατάλληλοι για να της προσφέρουν ουσιαστικές βοήθειες και να την ανεβάσουν επίπεδο.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Νίκος Νταμπίζας, δουλεύει μεθοδικά έχοντας την αμέριστη στήριξη της διοίκησης και σύντομα αναμένονται εξελίξεις, αφού η μετεγγραφική περίοδος βρίσκεται λίγες ημέρες πριν από τη λήξη της. Ως γνωστό υπάρχει μια θέση κενή στο ρόστερ της Ομόνοιας για κοινοτικό πάνω των 21 ετών που θα εγγραφεί στον Κατάλογο Α’, γι’ αυτό στόχος είναι να αποκτηθεί ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος να μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως ανασταλτικός μέσος.

Όπως αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας, ο στόχος του Νταμπίζα ακούει στο όνομα Γκαρί Κουλιμπαλί ο οποίος πληροί αυτά τα κριτήρια και του έχει κατατεθεί πρόταση για συνεργασία. Ο παίκτης φαίνεται να ζήτησε λίγο χρόνο για να δώσει την τελική του απάντηση και στην Ομόνοια εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι θετική.

Εάν, όμως, η υπόθεση δεν προχωρήσει, τότε ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής θα στραφεί στις άλλες του επιλογές, αφού έχει στα υπόψη του ακόμα δύο παίκτες, με τους οποίους έχει ήδη κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Νταμπίζας συνεχίζει τις προσπάθειές του για τη στελέχωση της ομάδας και με νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών, οι οποίοι θα εγγραφούν στον Κατάλογο Β’, με σκοπό να δώσουν βάθος στο ρόστερ που θα διαχειριστεί ο Τζον Κάρβερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ