aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤέλος ο Κώστας Καϊάφας (ευχαριστίες από Ένωση)

Τέλος ο Κώστας Καϊάφας (ευχαριστίες από Ένωση)

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης έκανε αποδεχτή την παραίτηση του Κώστα Καϊάφα από την τεχνική ηγεσία και ως εκ τούτου βρίσκεται στο ψάξιμο για νέο προπονητή.

Αναλυτικά: «Έχουμε λάβει την επιστολή παραίτησης του προπονητή της ομάδας μας κ. Κώστα Καϊάφα, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την Διοικούσα Επιτροπή του Σωματείου μας.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Κώστας Καϊάφας ανέλαβε την ομάδα στην δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας της. Προσπάθεια όλων ήταν να γίνει μία συνετή οικονομική πολιτική, με νεαρούς Κύπριους Ποδοσφαιριστές. Πλάνο το οποίο ο κ. Καϊάφας είχε το θάρρος να αποδεχτεί και να εφαρμόσει.

Ξεκαθαρίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχει γίνει μια εξαιρετική προσπάθεια τόσο από τον κ. Καϊάφα και από τον βοηθό προπονητή της ομάδας μας Μιχάλη Σεργίου και το έργο τους θα φανεί στο μέλλον και για αυτό είμαστε απόλυτα σίγουροι. Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τους ΚΥΡΙΟΥΣ Καιάφα και Σεργίου για την προσφορά τους και τονίζουμε ότι θα παραμείνουν φίλοι του Σωματείου μας.

Δυστυχώς, οι συγκυρίες μας αναγκάζουν να κάνουμε αποδεκτή την παραίτηση του τεχνικού μας επιτελείου. Ευχόμαστε και στους δύο κάθε καλό στην καριέρα τους και είμαστε σίγουροι ότι το ταλέντο τους δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ