aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣΤαιριάζει το παζλ των Σουηδών στην Ομόνοια

Ταιριάζει το παζλ των Σουηδών στην Ομόνοια

Κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι η Ομόνοια θα μπει στην εποχή των Σουηδών, αλλά στη Σκανδιναβία δεν έχουν… τρελαθεί όλοι.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Όλα Λάρσον είναι ήδη στην Κύπρο για να κλείσει ως τεχνικός διευθυντής, ενώ κάποιοι άλλοι γράφουν ότι οι «τριφυλλοφόροι» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον συμπατριώτη τους Μίκαελ Χέλμπεργκ, για τη θέση του αρχισκάουτερ. Κι όλα αυτά, ενώ σήμερα ο Σταύρος Παπασταύρου φτάνει στην Κύπρο.

Το σενάριο έχει ταιριασμένα τα κομμάτια του παζλ. Ο Παπασταύρου αναζητά κάτι το διαφορετικό κι η περίπτωση των Σουηδών είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Άλλη κουλτούρα, άλλη νοοτροπία, ως προϊόν ενός άλλου τρόπου σκέψης. Σε μια χώρα που έχει κτίσει μια οικονομία πρότυπο κι οι πολίτες της αρέσκονται να πληρώνουν φόρους!

Προσθέστε ότι Λάρσον και Χέλμπεργκ συνυπήρχαν στην Χάμαρμπι και μαζί βάδισαν σε λεωφόρους επιτυχίας. Η ομάδα του Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς (αγόρασε πρόσφατα μεγάλο πακέτο από τις μετοχές της) κατέκτησε το κύπελλο, ενώ οι ιδιοκτήτες χάρηκαν εξίσου όταν είχαν έσοδα πάνω από 20 εκατ. ευρώ από πωλήσεις παικτών – λαβράκια που είχε ανακαλύψει ο Χέλμπεργκ. Κάτι τέτοια, πρέπει να αρέσουν (και) στον Σταύρο Παπασταύρου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ