aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτον δρόμο της επιστροφής ο Ρουσιάς

Στον δρόμο της επιστροφής ο Ρουσιάς

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ώρα της επανόδου για τον Ονησίφορο Ρουσιά είναι προ των πυλών. Ο 24χρονος επιθετικός, μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς, ακριβώς πριν από ένα μήνα, ακολουθεί πλέον το κανονικό πρόγραμμα και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Εθνικό Άχνας.

Ο Ρουσιάς «διψά» για μπάλα και ανυπομονεί να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής και να σκοράρει για λογαριασμό της Ομόνοιας. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάριο Δημητρίου προπονείται πλέον σε φουλ ρυθμό και θα είναι στη διάθεση του Κάρβερ για το ματς του Σαββάτου.

Από εκεί και πέρα, μυϊκός είναι ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Σοϊλέδης στον αγώνα με τη Δόξα. Ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα. Φαντάζει δύσκολο να προλάβει το ματς του Σαββάτου, ενώ θα γίνει εκτίμηση για πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Από το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής θα απουσιάσει σίγουρα και ο Χριστοφή.

Πήρε χρόνο ο Χαντζάρας

Ο Δημοσθένης Χαντζάρας αφού δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα, κρίθηκε καλό να το κάνει με την εφηβική ομάδα της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος U21. Ο νεαρός Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Άκη Ιωακείμ. Αγωνίστηκε για 84 λεπτά, στο 0-0 της Ομόνοιας με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ