aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο Αρχηγείο Αστυνομίας ο Παπασταύρου και φεύγει για Αμερική

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας ο Παπασταύρου και φεύγει για Αμερική

Στο ΤΑΕ Αρχηγείου βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (27/1) ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου. Λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου και τις πολύ σοβαρές καταγγελίες περί διαφθοράς και διαπλοκής στο κυπριακό ποδόσφαιρο ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας κλήθηκε να πάει στο Αρχηγείο Αστυνομίας, όπου είχε συνάντηση περίπου μίας ώρας με τον Αρχηγό Αστυνομίας, Κύπρο Μιχαηλίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου είπε πως παράγοντες άλλων ομάδων ή άνθρωποι σχετικοί με το ποδόσφαιρο έχουν προτείνει, είτε στον ίδιο, είτε σε άλλα μέλη της Ομόνοιας, να εξαγοράσουν κάποιο παιχνίδι, είτε αντίπαλους παίκτες, είτε διαιτητές. Κατήγγειλε δε ότι κάποιοι είπαν και την ενιαία τιμή που υπάρχει για κατάκτηση πρωταθλήματος ή κατάκτηση κυπέλλου! Τα όσα λέχθηκαν από τον πρόεδρο της Ομόνοιας δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από την ηγεσία της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: Στις εναλλακτικές επιλογές της Ομόνοιας ο Βεσελόφσκι

Ο Αρχηγός της δύναμης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο της Ομόνοιας, χωρίς όμως ο Σταύρος Παπασταύρου να δώσει κατάθεση κάτι που θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο. Η ΚΟΠ κάλεσε τον πρόεδρο της Ομόνοιας να στοιχειοθετήσει ενώπιον των Διωκτικών Αρχών τις πολλές σοβαρές καταγγελίες.

Πάντως, την Τρίτη (28/1) ο Σταύρος Παπασταύρου αναχωρεί για την Αμερική.

Διαβάστε επίσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ