«Βόμβες» Παπασταύρου: «Μας πρότειναν να πληρώσουμε για να πάρουμε τίτλο»

Σοβαρές καταγγελίες που σίγουρα θα συζητηθούν και θα απασχολήσουν πολύ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, από τον πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σχετικά με το κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Ο διοικητικής ηγέτης των «πρασίνων» έκανε λόγο για προτάσεις που δέχθηκε από παράγοντες άλλων ομάδων ή ανθρώπους σχετικούς με το ποδόσφαιρο για εξαγορά αγώνων, αντιπάλων, διαιτητών ή ακόμη και κατάκτηση τίτλου, χωρίς όμως να τους κατονομάσει.

Διαβάστε επίσης:

Η σχετική τοποθέτηση: «Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αυτά τα βήματα αφού είχαμε και προσωπικές εμπειρίες από όλα αυτά που αναφέραμε. Πριν αλλά και μετά που ήρθα στην Ομόνοια, είχα ενημερωθεί για αρκετά κακώς έχοντα στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο και δεν σας κρύβω ότι πάντα ένιωθα ότι όλα αυτά ήταν παραφουσκωμένα, κατασκευασμένα ή και αναληθή. Ήθελα να πιστεύω ότι όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια, αλλά δυστυχώς από την ημέρα που ανέλαβα την Προεδρία της Ομόνοιας παράγοντες άλλων ομάδων ή άνθρωποι σχετικοί με το ποδόσφαιρο έχουν προτείνει, είτε σε εμένα, είτε σε άλλα μέλη της Ομόνοιας, να εξαγοράσουμε κάποιο παιχνίδι, είτε αντίπαλους παίκτες, είτε διαιτητές. Κάποιοι μάλιστα μας είπαν και την ενιαία τιμή που υπάρχει για κατάκτηση πρωταθλήματος ή κατάκτηση κυπέλλου, δηλαδή να πληρώσουμε για να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο. Μας είπαν ακόμη και να συμμαχήσουμε με κάποιους, να τους δώσουμε δηλαδή κάτι και να μας δώσουν αυτοί κάτι άλλο. Πάρε – Δώσε».

Σε ερώτηση για το ποιοι τον προσέγγισαν και αν έδωσε ονόματα: «Έχουν ονόματα και ξέρουμε από που ήρθαν, έχουν και τίτλους. Όταν το κράτος μας δώσει λύσεις και να μας κάνει να νιώθουμε άνετα και ασφαλές, τότε και εμείς αλλά κι όσοι έχουν τις πληροφορίες, θα είναι έτοιμοι να τα δώσουν στην Εισαγγελία. Αυτό που κάνουμε εμείς σήμερα είναι παράξενο που δεν έγινε μέχρι σήμερα από κάποια άλλη ομάδα. Υπάρχουν τα προβλήματα εδώ και καιρό. Γιατί με περίμεναν να έρθω από την Αμερική; Δεν μπορώ να καταλάβω».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ