aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣτις εναλλακτικές επιλογές της Ομόνοιας ο Βεσελόφσκι

Στις εναλλακτικές επιλογές της Ομόνοιας ο Βεσελόφσκι

Η απόκτηση τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα για την Ομόνοια στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο τραυματισμός του Φαμπιάνο και η κακοδαιμονία με τους Ουζόχο – Παναγή αναγκάζουν το «τριφύλλι» να κινηθεί για ενίσχυση στον «άσο» και η απόφαση της ομάδας προγραμματισμού των «πρασίνων» είναι η προσθήκη πορτιέρε για τον κατάλογο Α’.

Ο Κοστέλ Παντιλιμόν εδώ και μέρες βρίσκεται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα της Ομόνοιας και μάλιστα η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσει, όμως η μετεγγραφή «κολλάει» σε απαιτήσει των ατζέντηδων.

Ο χρόνος κυλάει και απομένουν λιγότερες από πέντε ημέρες για τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου. Στην Ομόνοια είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν κι άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων, από την στιγμή που οι προσπάθειες απόκτησης του Παντιλιμόν δεν έχουν καρποφορήσει.

Νεόφυτος Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ αξιολογούν τερματοφύλακες από το εξωτερικό, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Active» (107.4 & 102.5) και της εκπομπής «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου οι «πράσινοι» προσέγγισαν προ ημερών τη Νέα Σαλαμίνα για την περίπτωση του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι.

Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Ομόνοια, όμως σε περίπτωση που δεν βρεθεί αξιόπιστη επιλογή από το εξωτερικό, τότε το «τριφύλλι» θα στραφεί στη λύση του 34χρονου τερματοφύλακα. Ο Βεσελόφσκι έχασε τη θέση βασικού στη Νέα Σαλαμίνα, καθώς ο Σάββας Πουρσαϊτίδης εμπιστεύεται τον Τάσο Κίσσα και ο Κύπριος διεθνής τον δικαιώνει. Τ’ όνομα του Βεσελόφσκι είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ της Ομόνοιας και το περασμένο Καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ