aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτην Ομόνοια αναμένουν το έμβασμα...

Στην Ομόνοια αναμένουν το έμβασμα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η μετεγγραφή του Φάνου Κατελάρη στη Λούγκο. Η Ομόνοια κατέληξε σε συμφωνία με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, για τον τρόπο αποπληρωμής του ποσού που είχε συμφωνηθεί τις προηγούμενες μέρες. Τι απομένει; Να γίνει το έμβασμα της προκαταβολής στον λογαριασμού του σωματείου, για να μπορέσει η Ομόνοια να προβεί σε επισημοποίηση της παραχώρησης του διεθνούς μεσοαμυντικού. Δεν έγινε χθες και εκτός απροόπτου θα γίνει σήμερα και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της Ομόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα βρήκαν Ομόνοια – Λούγκο!

Αμέσως μετά ο Φάνος Κατελάρης θα αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του στο «τριφύλλι» και με την πρώτη πτήση θα βρεθεί στην Ισπανία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του (που αναμένεται να είναι για 4.5 χρόνια) και να ανακοινωθεί από τη Λούγκο. Είναι κάτι που αποτελεί και επιθυμία του 21χρονου ποδοσφαιριστή, κάνοντας το βήμα στην καριέρα του, ενώ οι απολαβές του θα αυξηθούν κατά πολύ σε σχέση με τι αμείβεται σήμερα στην Ομόνοια. Το επόμενο παιχνίδι της Λούγκο είναι εκτός έδρας με την Καντίθ αύριο και σίγουρα δεν θα το προλάβει ο Φάνος. Ίσως κάνει ντεμπούτο στις 4 Φεβρουαρίου στο εντός έδρας ματς της Λούγκο με την Αλπαθέτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Φάνος είναι έτοιμος ν’ ανοίξει τα φτερά του…

Ο σύλλογος της Λευκωσίας, θα βάλει στο ταμείο του συνολικά ένα ποσό που αγγίζει τις 600.000 ευρώ, ενώ θα είναι σε θέση να καρπωθεί ένα επιπλέον ποσό σε περίπτωση μεταπώλησης του διεθνούς άσου. Κρίνεται ως πολύ καλό το deal για τους πράσινους, ενώ θα πάρουν βαθιά οικονομικά ανάσα τη δεδομένη στιγμή λαμβάνοντας το ποσό της προκαταβολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ