aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτην Κύπρο με ευδιάθετο Ρονάλντο η Γιουνάιτεντ, ποδαρικό στο Radisson Beach Resort

Στην Κύπρο με ευδιάθετο Ρονάλντο η Γιουνάιτεντ, ποδαρικό στο Radisson Beach Resort

Το βράδυ της Τετάρτης (5/10) θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Γλαύκος Κληρίδης» στη Λάρνακα η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λίγο μετά τις 18:00 ώρα Κύπρου, οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο και όπως διαπιστώνει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μάλιστα ήταν χαμογελαστός κατά τη διάρκεια της επιβίβασης.

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνουν ποδαρικό στο πολυτελές Radisson Beach Resort, στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης στον δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας. Η αποστολή της ομάδας, θα διαμείνει στο ξενοδοχείο για δύο βράδια, αφού την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Εδώ και μέρες έσπευσαν στην Κύπρο εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες για το ταξίδι της αγγλικής ομάδας, που θα αφιχθεί στο ξενοδοχείο απόψε και θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής.

Το ξενοδοχείο που «κέρδισε» την ιστορική ομάδα με τα εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο, αποτελεί το νέο στολίδι της Λάρνακας και είναι το πρώτο Beach Resort του Ομίλου Radisson Hotel ανά το παγκόσμιο. Το ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησία της Quality Group και λειτουργεί υπό την εταιρεία Sunnyseeker Hotels, η οποία ήδη διαχειρίζεται το Radisson Blu και άλλα ξενοδοχεία στη χώρα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ