aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣπάει την σιωπή του ο Ολίβα: «Είναι ξεκάθαρο πως η υπομονή δεν υφίσταται…»

Σπάει την σιωπή του ο Ολίβα: «Είναι ξεκάθαρο πως η υπομονή δεν υφίσταται…»

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Ομόνοιας, εδώ και αρκετές μέρες. Ωστόσο, ο Ισπανός αν και άργησε λίγο, τοποθετήθηκε μετά την απόλυση του με καυστική ανάρτηση στο Facebook, και βίντεο με τα χαμένα πέναλτι της Ομόνοιας στο ματς με τον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα (Ντάρμπισαϊαρ και Χριστοφή αντίστοιχα).

Διαβάστε επίσης: Άστραψε και βρόντηξε ο Ολίβα: «Καρφιά» κατά πάντων

Αναλυτικά: «Σεβασμός είναι αυτό που ζητάμε από τους προπονητές, τα στατιστικά και να θυμόμαστε ότι στην Ομόνοια εμφανίστηκε ένας προπονητής που δούλεψε 24 ώρες με την ομάδα, που είμαι 30 χρόνια επαγγελματίες, με εξάσκηση και κίνητρα που δεν υποτιμούνται. Προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε ένα μοντέλο παιχνιδιού με νέους παίχτες. Όταν η ομάδα ήταν ικανή να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες από αντιπάλους, όπως με την ΑΕΚ και τον Απόλλων (ας μην ξεχνάμε πως παίζουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση), τότε δεν είναι της ώρας να θρηνήσουμε, αλλά να πιστέψουμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Είναι ξεκάθαρο πως η υπομονή δεν υφίσταται, και πως το κριτήριο δημιουργείται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Περίμενε την βαθμολογία στο τέλος της σεζόν. Αυτή την στιγμή τα στατιστικά δεν έχουν σχέση, προφανώς το πρόβλημα δεν είναι τα χαμένα πέναλτι ή οι ευκαιρίες. Αυτά δεν μετρούν…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ