aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣεραφείμ: «Θαυμαστής του Μπεργκ, η Ομόνοια θα κερδίζει και τους διαιτητές!»

Σεραφείμ: «Θαυμαστής του Μπεργκ, η Ομόνοια θα κερδίζει και τους διαιτητές!»

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού», Δώρος Σεραφείμ στη συνέντευξή του στο «Goal» έσταζε μέλι για τον Χένινγκ Μπεργκ. «Είμαι θαυμαστής της πολιτικής του», είπε χαρακτηριστικά και ακολούθως επισήμανε για τον Νορβηγό προπονητή: «Είναι τυχερή η Ομόνοια που έχει στον πάγκο της τον Μπεργκ, μια ισχυρή προσωπικότητα. Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και φαίνεται να κράτησε πολλά στοιχεία απ’ αυτά που βίωσε τότε και τα εφαρμόζει σήμερα στη δουλειά του».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Γι’ αυτούς που έκαναν κριτική για τις αλλαγές του προπονητή, να πω ότι είναι η πολιτική του. Αυτό που στο τέλος της ημέρας μετρά, είναι πως η ομάδα είναι στην πρώτη θέση. Ναι, κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Επίσης, είναι εντός των στόχων του ιδίου και του συλλόγου, δίνοντας και την ευκαιρία σε νεαρούς, όποτε το έκρινε ορθό για την ομάδα αλλά και τους ίδιους».

Επιπλέον, ο κ. Σεραφείμ έστειλε το μήνυμα: «Θέλει υπομονή. Είμαι βέβαιος ότι, του χρόνου θα τρίβουμε τα μάτια μας για την εικόνα που θα είναι σε θέση να παρουσιάσει η ομάδα μας. Θα πηγαίνει στο κάθε γήπεδο και θα κερδίζει! Κάποτε είχα πει ότι, θα κερδίζουμε και τους διαιτητές. Αυτό έγινε και φέτος σε κάποια παιχνίδια αλλά θα γίνει πολύ περισσότερο του χρόνου. Η Ομόνοια βρήκε τον δρόμο της και είμαι πεπεισμένος ότι τη νέα σεζόν με λίγες και ποιοτικές προσθήκες θα είναι σε θέση να ανεβάσει ακόμη παραπάνω την ποιότητά της. Ελπίζω να συνεχιστεί η κοινή γραμμή και πορεία που χάραξαν διοίκηση και προπονητής».

Διαβάστε επίσης: Σεραφείμ: «Είπε αλήθεια ο Καϊάφας. Αγαπά την Ομόνοια, όπως και οι Στάθης – Ηλίας»

Αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό υπογράμμισε ότι, η Ομόνοια κι άλλες ομάδες θα μπορέσουν να την ξεπεράσουν αφού η ζωή συνεχίζεται, «φτάνει να αντέχουν αυτοί που διοικούν». Και συνέχισε: «Κάποια σωματεία είχαν ήδη σοβαρό οικονομικό πρόβλημα προ του κορωνοϊού. Σαφώς θα επηρεαστούν όλοι, από τον πρώτο έως και τον τελευταίο».

Διαβάστε επίσης: Δώρος Σεραφείμ: «Η Ομόνοια θα έκλεινε. Ο Παπασταύρου ήταν η ανάσταση!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ