aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣεραφείμ: «Είπε αλήθεια ο Καϊάφας. Αγαπά την Ομόνοια, όπως και οι Στάθης - Ηλίας»

Σεραφείμ: «Είπε αλήθεια ο Καϊάφας. Αγαπά την Ομόνοια, όπως και οι Στάθης – Ηλίας»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Κώστας Καϊάφας μίλησε προσφάτως στον «Active» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ομόνοια ως προπονητής και εκθείασε τον Δώρο Σεραφείμ. «Εγώ ζήτησα συνάντηση, αυτοπροτάθηκα. Είχα επαφές με τον Δώρο Σεραφείμ και μου έδωσε την ευκαιρία. Τότε η ομάδα είχε πολλά οικονομικά προβλήματα. Του είπα για τους στόχους μου, ένας απ’ αυτούς ήταν η έξοδος στην Ευρώπη και τον υλοποίησα. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα πως ο Σεραφείμ θα μου έδινε απάντηση αμέσως, μου είχε πει να του δώσω χρόνο να το σκεφτεί, όμως μου απάντησε θετικά άμεσα. Μου έδωσε μεγάλη βοήθεια και τον ευχαριστώ», ήταν η τοποθέτηση του Καϊάφα.

Ο τότε πρόεδρος της Ομόνοιας, μιλώντας στο «Goal», θέλησε να δώσει συνέχεια: «Είναι αλήθεια όσα είπε ο Καϊάφας. Είναι ικανός και θεωρώ πως τότε ήταν σωστή η απόφαση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας. Την έφερε πιο κοντά από ποτέ σε είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ». Ακόμη, ο κ. Σεραφείμ επισήμανε: «Τότε υπήρχαν τεράστια οικονομικά προβλήματα, χωρίς αξιόλογους ποδοσφαιριστές, κάποιοι δεν θα έπρεπε να ήταν στο ρόστερ. Εντούτοις, ο Καϊάφας δούλεψε, τους χειρίστηκε αναλόγως και κατάφερε η Ομόνοια να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο».

Διαβάστε επίσης: Δώρος Σεραφείμ: «Η Ομόνοια θα έκλεινε. Ο Παπασταύρου ήταν η ανάσταση!»

Πρόσθεσε πως, ήταν αναγκαία η παρουσία ενός ανθρώπου που αγαπά το σωματείο και το επάγγελμά του και συνέχισε αναφερόμενος στον Καϊάφα και άλλους: «Αγαπά την Ομόνοια, όπως την αγαπούν κι άλλοι που αναδείχθηκαν από την Ακαδημία όπως είναι οι Ηλίας Χαραλάμπους, Στάθης Αλωνεύτης, Χάρης Κυριάκου».

Μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, θ’ ακολουθήσουν δημοσιεύματα με τη συνέντευξη του Δώρου Σεραφείμ. Έσταξε «μέλι» για τον Χένινγκ Μπεργκ και απάντησε στον Πρόδρομο Πετρίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ