aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣέχου: «Θα νικούσαμε τον Απόλλωνα, θα μνημονεύουν το όνομά μου»

Σέχου: «Θα νικούσαμε τον Απόλλωνα, θα μνημονεύουν το όνομά μου»

Το πίστευε ο Αμπντουλαχί Σέχου ότι η Ομόνοια στο τέλος θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Ο Νιγηριανός άσος, που μίλησε στον Active (107.4&102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ», εξήγησε για τη σιγουριά του:

«Υπήρχε ενότητα στην ομάδα, στα αποδυτήρια, στο σύλλογο. Είχαμε ομαδικό πνεύμα. Ήμαστε σαν μια οικογένεια».

Ακόμη, αναφέρθηκε στις προτροπές του Χένινγκ Μπεργκ, που ήθελε να είναι επικεντρωμένοι στα δικά τους παιχνίδια και να μην βλέπουν τι κάνουν οι υπόλοιποι. «Ο προπονητής έλεγε “εσείς να είστε καλοί, να παλέψετε και μην ασχολείστε με τους άλλους”», είπε και τόνισε: «Το αξίζαμε, το παλέψαμε κα το κερδίσαμε».

Αναφορικά με το «δώρο» που ήρθε από τον Ολυμπιακό, όταν νίκησε τον Απόλλωνα την περασμένη Τρίτη, ο Σέχου δήλωσε: «Δεν μας απασχολούσε τι θα έκαναν οι άλλοι, αλλά ακόμα και αν παιζόταν στο τελευταίο παιχνίδι, εμείς θα νικούσαμε τον Απόλλωνα και θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα».

Όσο για τον κόσμο, δήλωσε: «Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Είχαν υπομονή γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν. Όλοι είμαστε οικογένεια, για αυτό πήραμε το πρωτάθλημα».

Ο Σέχου τόνισε πως, η ήττα από τον Απόλλωνα τους ξύπνησε και βοήθησε ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και εξήγησε: «Παίζαμε πολλά παιχνίδια χωρίς να χάσουμε. Ήταν το ξύπνημα που χρειαζόμασταν. Μετά ξέραμε πως, δεν θα έπρεπε να χάσουμε άλλον αγώνα. Δούλεψε πολύ καλά για μας».

Είναι το πρώτο πρωτάθλημα του Σέχου εκτός Νιγηρίας και αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος, λέγοντας: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, το όνομά σου μένει στην ιστορία του συλλόγου, κάποιοι θα μνημονεύουν το όνομά σου μετά από χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ