aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣε Live Streaming το Ομόνοια – Λεχ Πόζναν II (ανακοίνωση)

Σε Live Streaming το Ομόνοια – Λεχ Πόζναν II (ανακοίνωση)

Ζωντανά, μέσω δωρεάν Live Streaming, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι της Ομόνοιας το 3ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας επί πολωνικού εδάφους, με αντίπαλο τη Λεχ Πόζναν II.

Αναλυτικά: «Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου στο Facebook, www.facebook.com/ACOmoniaNicosia και αποτελεί προσφορά του Oμόνοια  Premium. Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα, 27 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Κύπρου).

Η ενότητα «Oμόνοια Premium» περιλαμβάνει υλικό, αποκλειστικά και μόνο, για τους συνδρομητές της. Είναι πλούσια σε οπτικοακουστικό υλικό, συνεντεύξεις, αναλύσεις υψηλής τεχνολογίας, στατιστικά, στιγμές από την ιστορία του συλλόγου, διαγωνισμούς και ειδικές προσφορές, ενώ προσφέρει αναβαθμισμένη προβολή στους χορηγούς και συνεργάτες του σωματείου. Θα διαθέτει, επίσης, μπόλικη παρακάμερα και ειδική ενότητα για τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα.

Στόχος του «Ομόνοια Premium» είναι να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και σε ό,τι έχει σχέση με την Ομόνοια. Μέσα από τη νέα πλατφόρμα η Ομόνοια φιλοδοξεί να ανταποδώσει στους χιλιάδες οπαδούς της, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας υλικό και πληροφόρηση.

Γίνε συνδρομητής στο Ομόνοια Premium: www.acomonia.com/premium
Πληροφορίες: http://bit.ly/2rO1sJm»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ