aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρόθεση να έχει έντονο κυπριακό στοιχείο

Πρόθεση να έχει έντονο κυπριακό στοιχείο

Η ιστοσελίδα omonoianews.com με ρεπορτάζ της κάνει αναφορά στην ακαδημία της Ομόνοιας και την αναδιοργάνωση που θέλει να πετύχει ο Νταμπίζας.

Αναλυτικά: «Στο Νίκο Νταμπίζα πέραν της οργάνωσης της πρώτης ομάδας, έχει ανατεθεί και η οργάνωση της ακαδημίας της Ομόνοια. Για χρόνια, οι νεαροί που έρχονται στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας αισθάνονται σαν… ο φτωχός συγγενής, αφού οι ευκαιρίες που τους δίνονται είναι ελάχιστες και συνήθως η κριτική που δέχονται είναι υπερβολικά αυστηρή. Η ομαλή μετάβαση τους σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πρωταρχικός στόχος του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή.

Εκείνο που θέλει να πετύχει ο Νταμπίζας με την αναδιοργάνωση της ακαδημίας, είναι σε βάθος χρόνου η ομάδα να στελεχωθεί από παίκτες δικούς της. Θα μας πείτε τώρα, τα έχουμε ακούσει ξανά αυτά, αλλά δεν τα είδαμε και έχετε απόλυτο δίκαιο, για αυτό λέμε πως είναι καιρός να δοθεί η απαιτούμενη έμφαση στην ακαδημία.

Οι πληροφορίες λένε πως ήδη ο Νταμπίζας μίλησε σε όλη την ομάδα για πρόθεση του να έχει έντονο κυπριακό στοιχείο, πιο δυνατά από τα λόγια όμως μιλάνε οι πράξεις. Έχει ταλέντο η Ομόνοια και θα ήταν ιδανικό να το εκμεταλλευτεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ