aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Πράσινος» ο Κούσουλος με €220.000!

«Πράσινος» ο Κούσουλος με €220.000!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Ομόνοια για τουλάχιστον τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα αγωνίζεται ο Γιάννης Κούσουλος. Μετά τη συμφωνία Ομόνοιας και Νέας Σαλαμίνας, τα βρήκε και ο ποδοσφαιριστής με τον σύλλογο της Λευκωσίας μετά από συνάντηση που είχε με τον Άνχελ Γκόμεθ και εκπροσώπους της εταιρείας.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός αναμένεται να κληθεί αύριο να υπογράψει το συμβόλαιό του, που σαφώς θα είναι πολύ καλύτερο απ’ ότι αμειβόταν στην Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Πληρώνει για Κύπριο παίκτη οκτώ χρόνια μετά!

Παράλληλα, το σωματείο της Αμμοχώστου θα λάβει για την παραχώρηση του Κούσουλου ένα ποσό της τάξης των 220.000 ευρώ. Αφού πάρει ένα μέρος ως προκαταβολή, το υπόλοιπο θα παραχωρηθεί από την Ομόνοια σε τέσσερις μηνιαίες δόσεις, από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο.

Με αυτή την κίνηση, η Νέα Σαλαμίνα δεν θα έχει το άγχος της εξεύρεσης χρημάτων για την καταβολή του μισθού ποδοσφαιριστών, προπονητών μέχρι το τέλος του χρόνου, παίρνοντας βαθιά ανάσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ