aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Πλησίαζα την περιοχή της Ομόνοιας και πήρα μια στιγμιαία απόφαση»

«Πλησίαζα την περιοχή της Ομόνοιας και πήρα μια στιγμιαία απόφαση»

Ο Γιάννης Μαύρου πέτυχε ένα υπέροχο γκολ απέναντι στην Ομόνοια, το οποίο βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΠ ως το Stoiximan Top Goal της 8ης Αγωνιστικής. Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή, παρέλαβε το βραβείο του και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο πέτυχε αυτό το γκολ, ενώ παράλληλα ανέφερε τους προσωπικούς του στόχους.

Αρχικά ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ, θα ήθελα πέραν του ΠΑΣΠ. να ευχαριστήσω επίσης τον χορηγό του βραβείου Stoiximan αλλά και όλο τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου. Πραγματικά την 8ηΑγωνιστική και τα 3 υποψήφια γκολ ήταν πολύ ωραία και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους Ριέρα και Κίνγκσλεϊ».

Λίγα λόγια για το γκολ: «Κρατούσα την μπάλα και πλησίαζα στη περιοχή από τα πλάγια. Δεν είχα στο μυαλό μου όταν ξεκινούσα ότι θα σουτάρω όμως μετά την ντρίπλα που έκανα και βλέποντας ότι δεν είχα επιλογή κάποιας καλής πάσας σούταρα. Είχα δει ότι υπήρχε το περιθώριο να περάσει η μπάλα. Ήταν απόφαση στιγμιαία όμως η μπάλα πήρε την κατάλληλη τροχιά και σημείωσα ένα πολύ όμορφο γκολ».

Ποιοι οι φετινοί του στόχοι: «Θέλω να κάνω μια καλή και γεμάτη χρονιά στην Α’ Κατηγορία. Να αγωνίζομαι και να έχω καλές εμφανίσεις για να βοηθήσω τον Ερμή να πετύχει τους στόχους του, είτε σκοράροντας είτε βοηθώντας με άλλους τρόπους στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ