aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠεριμένει Ρομπέρζ η Ομόνοια!

Περιμένει Ρομπέρζ η Ομόνοια!

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ αποχώρησε και επισήμως σήμερα από τον Απόλλωνα, που γνωστοποίησε ότι ο Γάλλος δεν θα συνεχίσει και τον ποδοσφαιριστή μέσω ανάρτησής του να ευχαριστεί και να αποχαιρετά τους οπαδούς της λεμεσιανής ομάδας.

Την ίδια ώρα, στην Ομόνοια περιμένουν τη θέση του έμπειρου αμυντικού, καθώς του έγινε κρούση από τον Σωφρόνη Αυγουστή. Το «Goal» έκανε λόγο προ ημερών ότι, ο Κύπριος τεχνικός έχει σε εκτίμηση τον Ρομπέρζ, συνεργάστηκαν στον Απόλλωνα και θα τον ήθελε και στην Ομόνοια.

Ουσιαστικά εναπόκειται στον Γάλλο εάν θα ντυθεί στα πράσινα. Στην Ομόνοια είναι σε αναζήτηση ικανού και έμπειρου στόπερ, με τον Ρομπέρζ που αύριο γίνεται 36 χρονών (9.6.1987) να πληροί το πακέτο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται για χρόνια στην Κύπρο, ξέρει τι εστί Ομόνοια.

Όλα πιθανά, λοιπόν, για συνεργασία Ομόνοιας και Ρομπέρζ. Σύντομα θα διαφανεί εάν οι δύο πλευρές θα πορευθούν μαζί. Στον Απόλλωνα ο Γάλλος ζήτησε διετές συμβόλαιο, δεν το πήρε και έφυγε. Λογικά στην Ομόνοια, ένα προκύψει συμφωνία, θα είναι για διετή συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ