aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαίρνουν ρόλους και στρώνονται στη δουλειά

Παίρνουν ρόλους και στρώνονται στη δουλειά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την πρώτη του συνεδρία θα έχει το απόγευμα (16:30) το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας. Τα 15 μέλη (όλα του συνδυασμού Τζιωνή), που επικράτησαν στις προχθεσινές εκλογές του σωματείου, θα καταρτιστούν σε σώμα. Θα πάρουν ρόλους και θα στρωθούν στη δουλειά.

Κάποια από τα μέλη του νέου Δ.Σ. προορίζονται για συγκεκριμένα πόστα, που είτε κατείχαν και προηγουμένως είτε λόγω καταρτισμού και γνώσεών τους μπορούν να προσφέρουν. Αποτελεί ερωτηματικό ποια απόφαση θα λάβει ο Αντώνης Τζιωνής για τους παλιούς προέδρους.

Πανίκος Νεοφύτου, Λάκης Πολυκάρπου και Άγης Ιακωβίδης πήραν τις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες θέσεις στην κατάταξη της ψηφοφορίας. Οι δυο πρώτοι κατείχαν τη θέση Α’ και Β’ αντιπροέδρου αντίστοιχα στην απερχόμενη διοίκηση και αποτελεί ερωτηματικό αν θα τη διατηρήσουν. Τα μέλη του σωματείου έστειλαν το μήνυμα. Ο δρ Ιακωβίδης λογικά θα διατηρηθεί στη θέση του αρχηγού ποδοσφαιρικού τμήματος.

Την ίδια ώρα, ο Φώτος Ιωάννου, που κατέλαβε την πρωτιά στους ψήφους (444), με τα μέλη να δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό του, «φλερτάρει» με μια εκ των δύο θέσεων αντιπροέδρου. Ο Ιωάννου χαίρει εκτίμησης και στον κόσμο της Ομόνοιας αφού μακριά από τις κάμερες παράγει έργο και το τμήμα βόλεϊ του οποίου ηγείται τα τελευταία χρόνια σημείωσε σπουδαίες επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ