aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάμπος: «Θα κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού»

Πάμπος: «Θα κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η Ομόνοια θα κυνηγήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στη νέα σεζόν σύμφωνα με την κοινή τοποθέτηση των Αντώνη Τζιωνή και Πάμπου Χριστοδούλου. Αμφότεροι έθεσαν τον πήχη πολύ ψηλά και υποσχέθηκαν τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας με παρόν και μέλλον.

Διαβάστε εδώ την ομιλία του πρόεδρου και του αρχηγού ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και την αποκάλυψη για την επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Χριστοφή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ομόνοια: Έναρξη στις 26 Ιουνίου

Πάμπος: Σε ότι έχει αναφερθεί ο πρόεδρος μας καλύπτει πλήρως. Δεν είμαι άνθρωπος που λέω μεγάλα λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Το τι έχει περάσει η Ομόνοια δεν θέλει κανείς να τα θυμάται. Ξέρετε πολύ καλά ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση και σε ένα μπάτζετ το οποίο είναι σύμφωνα όλα τα μέρη και αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε. Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι παίχτες που ήρθαν, τι κόσμο έχει η ομάδα, τι βάρος έχει η ομάδα και πρέπει να τους το εμπεδώσουμε.

Ο τρόπος χτισίματος της ομάδας που είναι πολύ σημαντικό για εμένα είναι ανάγκη να έχει παρόν και μέλλον. Πρέπει να τι χαίρεται ο κόσμος και να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να βλέπουμε ένα ΓΣΠ γεμάτο και αυτό θα προκύπτει από τα αποτελέσματα και να δίνουν οι παίχτες το 100%. Αν το πιστέψει ο κόσμος δεν θα απουσιάζει από κανένα παιχνίδι. Δεν λέω μεγάλα λόγια, θα προσπαθήσω να φτιάξω μία μεγάλη Ομόνοια εκεί που της αξίζει και με την πάροδο του χρόνου να χτυπήσει όλους τους στόχους από την αρχή της σεζόν.

Αυτό της αξίζει, μια μεγάλη Ομόνοια εκεί που της αξίζει. Είμαι σίγουρος ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια και ο θα ξεπεράσει τα 7000 διαρκείας. Πρέπει να υπάρχει μία οικογένεια και αρχίζει από τη διοίκηση, τον κόσμο μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει στο «Ηλίας Πούλλος». Πρέπει να υπάρχει μία διάρκεια και σταθερότητα στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα.

Αν πάει για πρωτάθλημα και κύπελλο: Η Ομόνοια θα χτυπήσει όλους τους στόχους. Μακάρι να είμαστε πρώτοι στον πίνακα, να φτιαχτεί μία ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε Ομόνοια και αυτό επιβάλλεται.

Για το μπάτζετ: Αυτά είναι θέματα διοίκησης και εμένα. Δεν είναι κάτι που πρέπει να βγει προς τα έξω. Το σίγουρο είναι πως θα είναι προς όφελος της Ομόνοιας. Ο πρόεδρος τόνισε πως δεν θα επηρεάσει το μπάτζετ η μη έξοδος στην Ευρώπη.

Αν επηρεάζει η μη έξοδος στην Ευρώπη: Είχαμε δύο πλάνα τα οποία είχαμε, αν η ομάδα έβγαινε στην Ευρώπη κάποιες μετεγγραφές θα έκλειναν πιο γρήγορα. Τώρα που δεν είναι στην Ευρώπη υπάρχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να δεις περισσότερους ποδοσφαιριστές. Ήμασταν έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε. Ευχόμουν η Ομόνοια να βγει στην Ευρώπη, τώρα δεν θα βιαστούμε και πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί.

Για τις προσδοκίες του κόσμου: Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος άκουγε μεγάλα λόγια, αλλά πράξεις δεν έβλεπε. Υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα φτιάξουμε μία δυνατή ομάδα. Ένας προπονητής έχει πάντα πίεση μεγάλη, ξέρω που έχω έρθει, δεν με φοβίζει. Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε κάτι περισσότερο για πάρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει.

Γιατί δεν ανέλαβε από πριν την ομάδα: Αυτά είναι σε συνεννόηση με τη διοίκηση. Ήταν και απόφαση δική μου, ίσως να είχε θετικό αποτέλεσμα, ίσως και αρνητικό. Πήραμε μία κοινή απόφαση και με αυτήν προχωρήσαμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ