aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Πάμπος, δυναμική και εμπιστοσύνη…»

«Πάμπος, δυναμική και εμπιστοσύνη…»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αύρα που παρατηρείται στις τάξεις της Ομόνοιας τους τελευταίους δυο μήνες, κυρίως, είναι άνευ προηγουμένου. Αυτό έχει την εξήγησή του, σύμφωνα με τον Φώτο Ιωάννου μέλος του διοικητικού συμβουλίου, που μίλησε χθες στην εκπομπή «Καφές με μπάλα στο Goal.com.cy», στον «Active 107.4&102.5», που παρουσιάζει ο Γιώργος Κυριάκου.

«Η παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου και οι επιλογές του, μας δίνουν δυναμική και εμπιστοσύνη ότι η ομάδα, επιτέλους, θα φθάσει εκεί που τη θέλει ο κάθε Ομονοιάτης», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, επεσήμανε ότι, συμφωνεί με την τοποθέτηση του προπονητή ότι, «κανείς δεν μπορεί από μόνος του». «Ο Πάμπος με το επιτελείο του, οργάνωσαν την ομάδα όπως της αρμόζει και αναμένουμε να δούμε την καλή Ομόνοια», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια, ανέφερε: «Στόχος μας είναι να φέρουμε την Ομόνοια εκεί που πραγματικά της αξίζει. Η ιστορία της Ομόνοιας δεν της επιτρέπει να παραμένει στα μίζερα χρόνια. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε την υπομονή και αναμένουμε σύντομα τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο». Για τον κόσμο, υπογράμμισε, πως πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα, εισπράττουν τον ενθουσιασμό, το πάθος και τη δίψα του.

Ο Φώτος Ιωάννου, που είναι από το 2004 στη διοίκηση της Ομόνοιας, σε ερώτηση εάν είναι αυξημένος ο προϋπολογισμός σε σχέση με την περσινή σεζόν, αποκάλυψε: «Με τις μετεγγραφές που έγιναν, επιβαλλόταν να ανέβει τουλάχιστον στο 10%-12% συγκριτικά με πέρσι. Δεν είναι μεγάλο ποσοστό. Κρίθηκε αναγκαία αυτή η αύξηση, για να μπορέσει η ομάδα να διακριθεί και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε, βάσει σχεδιασμού, να ανταπεξέλθουμε». Το πιο πάνω ποσοστό, είναι της τάξης των 200-300 χιλιάδων ευρώ.

Ακόμη, επισήμανε ότι, στην Ομόνοια θέλουν να αφήσουν πίσω τους μια και καλή τη μιζέρια των προηγούμενων χρόνων: «Όνειρό μας είναι να δούμε την ομάδα μας να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπως είπε και ο προπονητής μας, θα ανεβάζει ρυθμούς. Με την ολοκλήρωση του ρόστερ ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο και με την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι πανέτοιμη».

Για τις δυο τελευταίες μετεγγραφές, που έπονται, υπογράμμισε ότι οι στόχοι αναγνωρίστηκαν και είναι θέμα χρόνου να λάβουν την απάντηση των εκλεκτών: «Εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι δυο τελευταίες μετεγγραφές, κεντρικός αμυντικός και ακραίος επιθετικός. Με αυτές τις προσθήκες θα έχουμε 16 ποδοσφαιριστές για τις θέσεις ξένων/κοινοτικών (αντί 15) και είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει τον προπονητή».

Καταλήγοντας, για την περίπτωση Αραούχο, είπε: «Αυτό που μας μετέφερε η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι ότι, θα ολοκληρωθεί θετικά η μετακίνησή του στην ομάδα μας. “Μην ανησυχείτε και όλα θα πάνε καλά”, μας είπε χαρακτηριστικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ