aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠ. Χριστοδούλου: «Aυτά ήθελα να δω σε αυτό το φιλικό»

Π. Χριστοδούλου: «Aυτά ήθελα να δω σε αυτό το φιλικό»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου παραχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου, μετά το τέλος του πρώτου φιλικού παιχνιδιού στην Πολωνία, με αντίπαλο τη Σίγμα Όλομουτς.

Παρά την ήττα (το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που τον απασχολεί), ο προπονητής του «τριφυλλιού» έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, είδε στοιχεία των όσων δουλεύουν στις προπονήσεις, ενώ επισήμανε ότι από την ομάδα έλειπαν εννιά ποδοσφαιριστές.

«Μετά από μία περίοδο προετοιμασίας είχαμε το πρώτο μας φιλικό το οποίο μετά τη σκληρή δουλειά βγήκαν αρκετά πράγματα της δουλειάς της φυσικής κατάστασης, της τακτικής αλλά και της φιλοσοφίας που δίνω στην ομάδα. Ήταν ένα δυνατό φιλικό με μια ομάδα πολύ πιο έτοιμη, γι’ αυτό και έγινε σε 70 λεπτά. Δόθηκε χρόνος σε όλους που ήταν έτοιμοι, συμπεριλαμβανομένου και κάποιων νεαρών που συμμετέχουν στις προπονήσεις και πάνε πολύ καλά», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ομόνοιας.

«Από την ομάδα λείπουν 9 ποδοσφαιριστές, που θα ήθελα να είναι εδώ νωρίτερα και να έπαιρναν χρόνο. Σιγά – σιγά η ομάδα γεμίζει, κάνουμε ειδική προπόνηση σε όσους ήρθαν τώρα και το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες. Σκοπός είναι να είναι όλοι έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στα συμπεράσματά του από το πρώτο φιλικό, επισήμανε: «Έχουν βγει καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο όταν η ομάδα ήταν πιο φρέσκια. Ήμασταν πιο καλοί από τον αντίπαλο και το σκορ μας αδικεί αφού είχαμε τις ευκαιρίες. Δεν μετρά αυτό τώρα, το σημαντικό είναι πως βρέθηκαν οι ευκαιρίες, γίναμε ομάδα και υπάρχει λειτουργία. Κυρίως στην τακτική, είδαμε στοιχεία της δουλειάς μας. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα παρουσιάζεται καλύτερη».

Αναφερόμενος στην προετοιμασία και τι να περιμένει ο κόσμος, είπε: «Ο κόσμος μάς έδειξε πως θα είναι κοντά στην ομάδα και έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Υπήρχαν εμπόδια στο να κλείσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές, προσπαθούμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, γι’ αυτό και υπάρχει μια καθυστέρηση. Δίνω παράταση στην υλοποίηση των μετεγγραφών με στόχο να αποκτήσουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Σε όλη την προετοιμασία βλέπουμε όρεξη και ζήλο από τους παίκτες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Έγιναν και λάθη στο φιλικό και είναι φυσικό. Θα τα λύσουμε με τη δουλειά».

Και κατέληξε: «Έχουμε γίνει μια μεγάλη οικογένεια και ο καθένας τα δίνει όλα για το μεγαλείο της Ομόνοιας».

Πιο κάτω παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ