aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Βραχυκυκλώθηκε» και έχει στοίχημα ενόψει της συνέχειας

Ομόνοια: «Βραχυκυκλώθηκε» και έχει στοίχημα ενόψει της συνέχειας

Την πρώτη της ήττα στο 2023 και πρώτη μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες δέχθηκε η Ομόνοια, με 1-2 από τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Κακουλλής στο 82’ ισοφάρισε προσωρινά, όμως το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να αποφέρει βαθμολογικό όφελος, με τον Τιάγκο (85’) να πληγώνει ξανά την πρώην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι παίκτες του Γιανίκ Φερέρα «βραχυκυκλώθηκαν» από την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα των ερυθρολεύκων, αφού δημιούργησαν με το σταγονόμετρο, παρά το γεγονός ότι η υπέρ τους κατοχή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα κυμάνθηκε στο 60-65%. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι, μετουσιώνοντας σε γκολ δύο από τις λιγοστές τελικές προσπάθειες που είχαν.

Η Ομόνοια έχασε έδαφος στη «μάχη» για πλασάρισμα στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, και πλέον χρειάζεται να βγάλει αντίδραση, ενόψει και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί κόντρα σε Πάφος FC, Ανόρθωση και Άρη. Αποτελεί «στοίχημα» για τον Φερέρα και τους παίκτες του να μην αφήσουν το αρνητικό αποτέλεσμα στο «Αμμόχωστος» να τους επηρεάσει. «Πρέπει να επανέλθουμε ξανά. Να μην αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα να καταστρέψει ότι φτιάξαμε», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Βέλγος τεχνικός για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ