aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Βλέπει» εξτρέμ και στόπερ - Η δύσκολη περίπτωση Μαντσίνι και ο ελεύθερος Λούφτνερ

Ομόνοια: «Βλέπει» εξτρέμ και στόπερ – Η δύσκολη περίπτωση Μαντσίνι και ο ελεύθερος Λούφτνερ

Παρόλο που η μετεγραφική περίοδος δεν είναι ιδιαίτερα μακριά και η Ομόνοια δεν έχει την πορεία που επιθυμούσε, αν και δεν γίνεται αναφορά σε μετεγγραφικές κινήσεις, οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό όπως πληροφορούμαστε βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση. Άλλωστε είναι κάποιες θέσεις που «φωνάζουν» για ενίσχυση και θα γίνει προσπάθεια για τις καλύτερες δυνατές προσθήκες, που θα βοηθήσουν την Ομόνοια να υλοποιήσει τους στόχους της.

Δύο θέσεις από τις θέσεις που υπάρχει πρόθεση για προσθήκες, είναι του ακραίου επιθετικού και του κεντρικού αμυντικού. Για τον εξτρέμ, εάν είναι δυνατό να μπορεί να αγωνίζεται και στα δύο άκρα. Περίπτωση που δεν αφήνει αδιάφορη την Ομόνοια είναι ο Ντανιέλ Μαντσίνι, που απασχόλησε και το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, η εμπλοκή του Ολυμπιακού Πειραιώς, με τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα να τον φέρουν μια ανάσα από τους ερυθρόλευκους, ενώ δεσμεύεται ακόμη με τον Άρη, αμέσως βάζει φρένο στην όποια προσπάθεια θα γινόταν για απόκτησή του. Εκτός κι αν δεν προχωρήσει ο Ολυμπιακός, αφήνοντας ανοιχτό τον δρόμο στην Ομόνοια.

Όσο για τη θέση στο κέντρο της άμυνας, το όνομα του Μίχαελ Λούφτνερ βρίσκεται πάντα στα υπόψη. Ο Τσέχος, που πέρασε από την Ομόνοια τη διετία 2019 – 21, είναι χωρίς ομάδα. Λόγος που προβληματίζει όσον αφορά στην ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή, αφού για τις δυνατότητές του δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης.

Υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι τον Ιανουάριο, όμως στο σύλλογο της Λευκωσίας θέλουν να είναι έτοιμοι και να «χτυπήσουν» εγκαίρως για προσθήκες, ώστε οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να είναι σε θέση να βοηθήσουν με το «καλημέρα» στο νέο χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ