aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Βλέπει έντονα εντός συνόρων

Ομόνοια: Βλέπει έντονα εντός συνόρων

Δεν αφήνουν αδιάφορη την Ομόνοια πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα και εκπνέει το συμβόλαιό τους.

Το κάθε τι στην ώρα του. Με αυτό τον τρόπο δουλεύουν στην Ομόνοια στο κεφάλαιο προγραμματισμός. Η προσπάθεια άρχισε από το υφιστάμενο ρόστερ. Πρώτα ξεκαθαρίζει το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές που είναι στο έμψυχο δυναμικό, είτε ολοκληρώνεται η συνεργασία τους και δεν θα ανανεωθεί είτε δεσμεύονται με συμβόλαιο και δεν είναι στο πλάνο της νέας σεζόν.

Η πλειοψηφία των ξένων παικτών διατηρεί συμβόλαιο και για να μπορέσει η Ομόνοια να υλοποιήσει το πλάνο ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ, θα πρέπει να προχωρήσει σε τερματισμό συμβολαίων. Οι Νταμπράουσκας και Αναστασίου, σε συνεργασία με τη διοίκηση, κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες που θα επιτρέψουν στην ενδυνάμωση του ρόστερ με απώτερο σκοπό την επιστροφή της Ομόνοιας στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα, οι πράσινοι δεν αδιαφορούν για τις μετεγγραφές παικτών, που θα έλθουν με την προσδοκία να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Αναγνωρίστηκαν στόχοι και κάποιοι απ’ αυτούς είναι και εντός συνόρων. Δεν αφήνουν αδιάφορη την Ομόνοια πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα και εκπνέει το συμβόλαιό τους. Ανακοινώσεις στο κεφάλαιο μετεγγραφές ενδέχεται να μην προκύψουν πριν τις 31 Μαΐου για ευνόητους λόγους.

Παράλληλα με τις προσθαφαιρέσεις, απασχολούν κι άλλα ζητήματα, όπως είναι οι ημερομηνίες για την προετοιμασία, πού θα γίνει το βασικό στάδιο, αλλά και η διευθέτηση φιλικών αγώνων. Οι πράσινοι θα κληθούν να δώσουν το πρώτο παιχνίδι τους για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ στις 25 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ