aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Βλέπει» ενδεκάδα μετά από 50 μέρες ο απαραίτητος Μποτεάκ

Ομόνοια: «Βλέπει» ενδεκάδα μετά από 50 μέρες ο απαραίτητος Μποτεάκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την Κυριακή, που η Ομόνοια θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση εκτός έδρας, συμπληρώνονται 50 μέρες απουσίας του Έρικ Μποτεάκ από την αγωνιστική δράση. Τελευταίο ματς του Γάλλου ήταν αυτό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ακολούθως, αποκόμισε τραυματισμό.

Στο ματς με την Πάφο ήταν στον πάγκο, όμως όπως αποδείχθηκε δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Πλέον, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δηλώνει απόλυτα έτοιμος για να επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Και εκτός απροόπτου ο Μπεργκ θα τον εμπιστευθεί, με την παρουσία του σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι να κρίνεται αναγκαία.

Πρόκειται για τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή των πρασίνων, πολύπειρο, με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο αφού αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία της Γαλλίας. Ο Μποτεάκ παρουσιάζεται έτοιμος αλλά και αποφασισμένος να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει η Ομόνοια για να φύγει νικήτρια από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ