aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Τρέχει» για τερματοφύλακα, όμως δεν παίζει με Ανόρθωση

Ομόνοια: «Τρέχει» για τερματοφύλακα, όμως δεν παίζει με Ανόρθωση

«Στοιχειωμένη» είναι η θέση του τερματοφύλακα στην Ομόνοια τη φετινή σεζόν. Η κακοδαιμονία δεν έχει προηγούμενο για τους πορτιέρε των «πρασίνων», αφού μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή ο Φαμπιάνο κτύπησε στο παιχνίδι με τον Ερμή και οι εκτιμήσεις που γίνονται είναι πως θα απουσιάσει για σημαντικό διάστημα. Ναι μεν το μέγεθος της ζημιάς του Βραζιλιάνου δεν είναι τόσο μεγάλο όσο των Ουζόχο και Παναγή, όμως η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη θέλει τον έμπειρο τερματοφύλακα να επιστρέφει μετά από ένα-ενάμιση μήνα.

Ο Φαμπιάνο ταξίδεψε στην Πορτογαλία, καθώς ήταν επιθυμία και του ιδίου να εξεταστεί από τον γιατρό της Πόρτο και θα διαφανεί ο ακριβής χρόνος της απουσίας του. Στην Ομόνοια είναι αναγκασμένοι να «τρέξουν» τις διαδικασίες για απόκτηση τερματοφύλακα. Έτσι κι αλλιώς το «τριφύλλι» θα προχωρούσε τον Ιανουάριο σε ενίσχυση στον «άσο», αλλά το πλάνο περιελάμβανε την προσθήκη τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών. Πληροφορίες του «Goal» κάνουν λόγο ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο o Φαμπιάνο να χάσει ακόμη και το υπόλοιπο της σεζόν. Γι’ αυτό και οι πράσινοι είναι πιθανό να τον διαγράψουν και να εγγράψουν άλλο τερματοφύλακα του καταλόγου Α’.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σοκ με Φαμπιάνο, ίσως χάσει τη σεζόν (πάει για έμπειρο κίπερ)

Η Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας είναι αναγκασμένη για τρίτη φορά μέσα σε ένα εξάμηνο να ψάξει για βασικό τερματοφύλακα. Τις προηγούμενες δύο οι επιλογές (Ουζόχο, Φαμπιάνο) ήταν εξαιρετικές. Πάντως, στο ντέρμπι με την Ανόρθωση για την 17η αγωνιστική όποτε κι αν αυτό διεξαχθεί μετά την απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ μέχρι νεοτέρας βασικός θα είναι ο Κυριακίδης, καθώς η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι παίκτες είναι δηλωμένοι στα ρόστερ των ομάδων έως το μεσημέρι της Παρασκευής (17/1).

Διαβάστε επίσης: Κηδεία, όσο οι αρχιμαφιόζοι επιτρέπεται να «εκδίδουν» την μπάλα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ