aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τους θέλει στην… τσίτα ο Λένον

Ομόνοια: Τους θέλει στην… τσίτα ο Λένον

Η ώρα το τελικού Κυπέλλου Coca-Cola ανάμεσα σε Ομόνοια και Εθνικό Άχνας ολοένα και πλησιάζει. Οι πράσινοι έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πρώτη τους κατάκτηση του τροπαίου ακριβώς δέκα χρόνια μετά (2011-12) και να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου (14/5) κόντρα στην ΠΑΕΕΚ για το πρωτάθλημα μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ωστόσο είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, όπως και το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό (20/5), προκειμένου ο Νιλ Λένον να κρατήσει τους παίκτες του σε ετοιμότητα για τον τελικό της 25ης Μαΐου.

Ο Ιρλανδός τεχνικός θέλει να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση, και γι’ αυτό άλλωστε προανήγγειλε στις δηλώσεις του στο κανάλι της Ομόνοιας, ότι με αντίπαλο την ομάδα της Κερύνειας θα παραταχθεί με τη… δυνατή του ομάδα: «Προφανώς θα είναι μέρος της προετοιμασίας μας για τον τελικό Κυπέλλου και πιθανώς να πάμε με τη “δυνατή” μας ομάδα το Σάββατο», είπε χαρακτηριστικά.

Απέναντι στην ΠΑΕΕΚ, λοιπόν, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα δώσει ευκαιρίες και σε νεαρούς, όπως συνηθίζει άλλωστε στα ματς πρωταθλήματος. Εκτός πλάνου βρίσκεται ο Λέτσγιακς και ο τιμωρημένος Γιούστε. Κανονικά υπολογίζεται ο Ζαχαρίου, ο οποίος ενδέχεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Ολοκληρώθηκε εν τω μεταξύ το βράδυ της Παρασκευής η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει της αναμέτρησης:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (14/05) αγώνα απέναντι στην ΠΑΕΕΚ για την 9η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος

Η αποστολή μας αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο θα αρχίσει στις 18:00 και θα προβληθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ