aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τον Στεπίνσκι και τα μάτια τους

Ομόνοια: Τον Στεπίνσκι και τα μάτια τους

Ο Πολωνός επιθετικός της Ομόνοιας θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, αλλά δεν τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή του στον τελικό

Με ένα απρόοπτο συνδυάστηκε η επιστροφή στις προπονήσεις για τους «τριφυλλοφόρους». Ο Μάριους Στεπίνσκι αποχώρησε τραυματίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκφράστηκαν φόβοι για την απουσία του από τον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola στις 18 Μαΐου.

Ωστόσο, η νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι ο Πολωνός επιθετικός υπέστη ελαφριάς μορφής διάστρεμμα. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, θα αξιολογείται καθημερινά και στο πιθανότερο -και πιο σοφό- σενάριο, δεν θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο στην Πάφο στον αγώνα πρωταθλήματος. Όλες οι ενδείξεις, όμως, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και δεν τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή του στον τελικό.

Ο Στεπίνσκι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν στην Ομόνοια την ώθηση που χρειαζόταν για το εντυπωσιακό της ντεμαράζ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Τα έξι τέρματα που πέτυχε (τέσσερα στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο) ίσως να «αδικούν» τη συνολική του προσφορά, αφού ήταν βασικός στην αντεπίθεση διαρκείας, η οποία από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει πολλά σκαλοπάτια το «τριφύλλι».

Μετρά έντεκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες (και οι δύο από την ΑΕΚ), εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα, ενώ διεκδικεί και το τρόπαιο του κυπέλλου. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει στον τελικό ένα τόσο πολύτιμο γρανάζι, όσο ο Στεπίνσκι. Γι’ αυτό και θα ακολουθήσει την κατάλληλη αγωγή, έτσι ώστε στις 18 Μαΐου να δηλώσει «παρών» στο μεγάλο ραντεβού των πρασίνων.

Ο Φαμπιάνο ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις, ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και δεν αποκλείεται να είναι ετοιμοπόλεμος στον αγώνα του Σαββάτου στην Πάφο, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο Λανγκ, συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητές του να επανέλθει στη δράση.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola. Στην αστυνομική σύσκεψη θα αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων για τους οπαδούς των δύο φιναλίστ, όπως επίσης και τα μέτρα ασφάλειας. Υπολογίζεται ότι η Ομόνοια θα έχει στη διάθεσή της 9.000 εισιτήρια, αριθμός πολύ μικρός για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φίλων της, οι οποίοι διψούν να βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του Γιάννη Αναστασίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ