aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το ζήτημα με τον «βιονικό» Λέσγιακς

Ομόνοια: Το ζήτημα με τον «βιονικό» Λέσγιακς

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας για την τρέχουσα σεζόν… αρχίζει από τον Γιαν Λεσγιακς. Ο Τσέχος αριστερός μπακ σπάει τα κοντέρ αφού έχει αγωνιστεί στα 27 από τα 29 παιχνίδια του «τριφυλλιού» για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 και εδώ προκύπτει ένα ζήτημα.

Να τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλον συμπαίκτη του και έχει τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, μετρώντας έως τώρα 2.314 λεπτά. Από τα 27 ματς που αγωνίστηκε ήταν βασικός στα 26 και μάλιστα, ο χρόνος του θα ήταν μεγαλύτερος εάν υπήρχαν περισσότερες προϋποθέσεις πρόκρισης από τη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Από τότε που φάνηκε ότι οι πράσινοι δεν μπορούσαν να χτυπήσουν τις δύο πρώτες θέσεις, ο Χένινγκ Μπεργκ τον έκανε αλλαγή τρεις φορές, ενώ σε ένα παιχνίδι τον έριξε αλλαγή. Όσο ξεκουράστηκε, ξεκουράστηκε όμως, καθώς πλέον κάθε ματς είναι τελικός για την Ομόνοια, που δεν έχει πολλά περιθώρια για περαιτέρω απώλειες. Πλέον για λείψει από το αρχικό σχήμα θα πρέπει να συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος, όπως τραυματισμός, τιμωρία και ασθένεια.

Το ζήτημα λοιπόν είναι πόσο θα αντέξει ο Λέσγιακς, καθώς είναι προφανές ότι απέχει από την απόδοση της περασμένης σεζόν, όπως και άλλοι συμπαίκτες του. Ο Μπεργκ τον χρειάζεται όσο πιο φρέσκο γίνεται για τη δύσκολη συνέχεια, καθώς αποτελεί ένα από τα μεγάλα ατού στην προσπάθεια να πλησιάσουν οι πράσινοι τους πρωτοπόρους και να υπερασπιστούν με αξιώσεις τον τίτλο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ