aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το ταξίδι εξπρές του Ιβουάλα στην Κύπρο

Ομόνοια: Το ταξίδι εξπρές του Ιβουάλα στην Κύπρο

«Δίχτυα» στη Νιγηρία γι’ απόκτηση του Ανάγιο Ιβουάλα έριξε η Ομόνοια. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) ο 22χρονος ακραίος επιθετικός την προηγούμενη βδομάδα ήρθε στην Κύπρο, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφίχθηκε στο νησί αρχές της προηγούμενης βδομάδας και αναχώρησε την περασμένη Κυριακή (13/6), επομένως πήρε για τα καλά «γεύση» από τις συνθήκες ζωής στην Κύπρο. Ο συμπαίκτης του Σέχου στην εθνική Νιγηρίας τη λήξασα σεζόν έπαιξε 29 παιχνίδια και πέτυχε τρία τέρματα με την Ενιγιάμπα στο πρωτάθλημα της χώρας.

Είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ καθώς του αρέσει να συγκλίνει και να σουτάρει, κάτι που ζητά από τους ακραίους επιθετικούς ο Μπεργκ. Το κατά πόσο η επιθυμία των πρωταθλητών Κύπρου για απόκτηση του Ιβουάλα θα καρποφορήσει θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί το δημοσίευμα νιγηριανής ιστοσελίδας τον προηγούμενο μήνα που έκανε λόγο για μάχη κρούση της Έουπεν (Βέλγιο) για την απόκτηση του, με την Έλτσε και τον Ολυμπιακό Πειραιώς να παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση. Ως τιμή πώλησης του Ενιγιάμπα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είχε θέσει τότε το 1.000.000 ευρώ!

Ποσό που αμφισβητείται ότι θα δαπανηθεί από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα από διάφορους Νιγηριανούς ατζέντηδες που σημειώνουν πως η Ενιγιάμπα θα ήταν χαρούμενη εάν έβαζε στο ταμείο της μισό εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Aποκαλυπτικό: Ένα «τούρμπο» από τη Νιγηρία στη μηχανή της Ομόνοιας (vids)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ