aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το σταθερό μπόνους €450.000 και οι προϋποθέσεις για αποχώρηση Παπασταύρου

Ομόνοια: Το σταθερό μπόνους €450.000 και οι προϋποθέσεις για αποχώρηση Παπασταύρου

Ένας από τους βασικούς όρους της νέας συμφωνίας διαχείρισης ανάμεσα στην εταιρεία και το σωματείο της Ομόνοιας είναι η καταβολή σταθερού ποσού ύψους €450.000. Μέρος των χρημάτων αυτών θα αφορά εκμετάλλευση του εμπορικού ονόματος και το υπόλοιπο θα δίνεται για εξόφληση των χρεών του Σωματείου.

Σύμφωνα με την υφιστάμενη συμφωνία, η εταιρεία υποχρεούται να καταβάλλει στο σωματείο το 10% των ευρωπαϊκών εσόδων. Η συγκεκριμένη πρόνοια δεν θα είναι σε ισχύ απ’ εδώ και πέρα, όμως η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου θα πληρώνει σταθερό ποσό ύψους €450.000 είτε η Ομόνοια κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο είτε όχι.

Η αναθεωρημένη συμφωνία αορίστου χρόνου εγκρίθηκε από τα μέλη του δ.σ. του σωματείου και θα πάει προς ψήφιση στην έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου στις 14 Ιουνίου. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο Σταύρος Παπασταύρου μπορεί να αποχωρήσει όποτε το επιθυμεί με δύο προϋποθέσεις.

1. Σε περίπτωση πρόθεσης πώλησης μετοχών από τον Παπασταύρου, το Σωματείο θα έχει τον πρώτο λόγο αγοράς τους. Εάν δεν είναι σε θέση να το κάνει, οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να έχουν λευκό ποινικό μητρώο.

2. Σε περίπτωση που ο Σταύρος Παπασταύρου αποχωρήσει θα πρέπει να καλύψει τον προϋπολογισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος για την εν εξελίξει σεζόν αλλά και την επόμενη, ώστε να έχει χρόνο το Σωματείο να προετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε αναλυτικά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Goal για τους βασικούς όρους της νέας συμφωνίας Σωματείου – Εταιρείας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ