aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το πλάνο για τον «άσο» και ο Ουζόχο

Ομόνοια: Το πλάνο για τον «άσο» και ο Ουζόχο

Σε προχωρημένες επαφές με τον ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Φρανσίς Ουζόχο, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, το πρωί της Τετάρτης. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας υπερασπίστηκε την εστία των πρασίνων σε πέντε παιχνίδια, κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις, ωστόσο η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και σε παιχνίδι με την Εθνική του ομάδα (13/10/2019), τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρη τη σεζόν 2019-20.

Ο Φαμπιάνο πήρε την σκυτάλη, μιας και ο Παναγή την ίδια μέρα με τον Ουζόχο (!) αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό, και αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις του «τριφυλλιού», ενώ έβγαλε ασποπρόσωπη την Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας που τον επέλεξε. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια, ήταν πραγματικός «κέρβερος», ωστόσο και αυτός στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε και έχασε αρκετές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι όροι της συμφωνίας με Μπεργκ, υπογράφει σήμερα και φεύγει

Η αποχώρηση του Ουζόχο, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των πρασίνων ως δανεικός αφού ανήκει στην Λα Κορούνια, ανοίγει τον δρόμο για την παραμονή του Φαμπιάνο, την ίδια ώρα που ο Νεόφυτος Λάρκου και ο Χένινγκ Μπεργκ, παρουσιάζονται θετικοί να τον κρατήσουν στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και τη νέα σεζόν.

Αφού ο Νορβηγός βάζει σήμερα την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, εξέλιξη για την οποία σας ενημέρωσε επίσης η ιστοσελίδα μας το πρωί της Τετάρτης, ο Λάρκου και το Δ.Σ. της Ομόνοιας θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Φαμπιάνο, αλλά και με τους υπόλοιπους που λήγουν τα συμβόλαια τους στο τέλος Μαΐου και υπάρχει πρόθεση παραμονής τους. Υπενθυμίζουμε πως ο Παντίλιμον που αντικατέστησε τον Βραζιλιάνο κίπερ κάτω από τα δοκάρι, θα επιστρέψει στη Νότινγκαμ, στην οποία ανήκει. Τέλος, με την έναρξη της προετοιμασίας, έτοιμος αναμένεται να είναι και ο Παναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ