aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το «ναι» του Φαμπιάνο

Ομόνοια: Το «ναι» του Φαμπιάνο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής στην Ομόνοια. Αποκτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο μετά τον σοβαρό τραυματισμό των Φράνσις Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή, δικαιώνοντας από το πρώτο κιόλας παιχνίδι τις προσδοκίες. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στην Πόρτο, μέτρησε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα της Λευκωσίας να πάρει σημαντικούς βαθμούς. Είναι απολύτως λογικό, λοιπόν, στην Ομόνοια να στοχεύουν σε παραμονή του, με τις ενδείξεις μάλιστα να είναι θετικές.

Στον 31χρονο κατατέθηκε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του και αναμένεται σύντομα η απάντησή του. Είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία με την Ομόνοια και δεν παρουσιάζεται αρνητικός στην προοπτική να υπερασπιστεί άλλη μία σεζόν την εστία των πρασίνων. Επίσης, ισχυρό κίνητρο για τον κάθε παίκτη αποτελεί η ευρωπαϊκή πρόκληση των πρασίνων καθώς θα έχουν την ευκαιρία να αγωνισθούν στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Tο «μαξιλάρι» των €7.920.000!

Όπως γράψαμε και χθες, εντείνεται η προσπάθεια για επέκταση του δανεισμού του Ακιντόλα από τη Μίντιλαντ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ παρουσιάζεται θετικός για να συνεχίσει στην ομάδα της Λευκωσίας, περιμένοντας πως η ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του θα δώσει τη συγκατάθεσή της. Στην Ομόνοια, θέλουν να κλείσει σύντομα το εν λόγω κεφάλαιο, προχωρώντας με τα υπόλοιπα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού.

Όσον αφορά στον Ζοέλ Περέιρα που δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σπάρτακ Τρνάβα και επιστρέφει, δεν υπάρχει πιθανότητα να κερδίσει θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ιδιαίτερα μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τόμας Χούμποτσαν. Για το δεξί άκρο της άμυνας, βλέπετε, υπάρχει η (πρώτη) επιλογή του Χάρη Μαυρία ενώ, όταν παραστεί ανάγκη μπορεί να δώσει λύσεις και ο Ιωάννης Κούσουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ